NaslovnicaVijestiZidane: Modrić bi češće trebao šutati po golu protivnika

Zidane: Modrić bi češće trebao šutati po golu protivnika

Modrić bi češće trebao šutati po golu protivnika, riječi su velikog nogometaša Zinedine Zidane-a. Hrvat je zaradio velike pohvale za njegovu igru od svog trenera, koji smatra da je Real Madrid nedavno vratio svoju formu i da to dokazuje da su spremni za Ligu prvaka.

Modrić bi češće trebao šutati po golu protivnika

Zinedine Zidane je savjetovao Luku Modrića da što češće puca po golu protivnika nakon što je postigao zapanjujući gol, koji je osigurao pobjedu za Real protiv Granade u gostima (2-1).

Trener Real Madrida, Zidane je bio oduševljen onim što je Luka pokazao i naveo da je njegov veznjak napravio veliki doprinos momčadi iz Madrida, i ohrabrio ga da puca po golu protvinika malo češće.

“Postigao je gol i dao nam život, da se tako izrazim”, rekao je novinarima nakon utakmice.

“Iznad svega, on nam je dao tri boda. Drago mi je zbog njega. Mora više i češće da puca, jer on ima nevjerovatan šut.”

Nogometnu karijeru započeo je u mlađim kategorijama NK Zadra, da bi 2000. godine prešao u NK Dinamo Zagreb gdje je, preko posudi u Zrinjskom iz Mostara i Interu iz Zaprešića, izborio mjesto u prvih jedanaest zagrebačkih plavih.

Sa Dinamom je uzastopno osvojio tri naslova državnog šampiona te dva naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa. Tome je pridodao i jedan osvojeni Hrvatski nogometni superkup iz 2006. godine.

Također je dobitnik godišnje nagrade Sportskih novosti za najboljeg igrača Prve hrvatske nogometne lige, koja mu je dodijeljena 2008. godine. Dobitnik je i nagrade za najveću nadu hrvatskog nogometa koju mu je 21. decembra 2004. godine dodijelio Večernji list.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

15. maja 2008. godine prodan je engleskom prvoligašu Tottenham Hotspuru za 16,5 miliona funti, čime je izjednačio rekordni iznos koji je klub prethodno platio za napadača Darrena Benta.

Iako u početku nije bilježio dobru formu, po dolasku novog menadžera na klupu Tottenhama, Harryja Redknappa, Modrić je postao ključni igrač svog tima.

Prvi značajan uspjeh s londonskim klubom napravio je već u svojoj prvoj sezoni kada je Tottenham izgubio finalnu utakmicu engleskog Liga kupa od Chelsea nakon izvođenja penala.

Ljeti 2012. govorilo se je da bi Modrić trebao postati igrač madridskoga Reala. Trakavica je trajala dugih 80 dana nakon čega je predsjednik Tottenhama napokon odlučio pustiti svog ponajboljeg igrača u redove španjolskog velikana. Modrić je toga dana postao najplaćeniji hrvatski nogometaš te šesti najplaćeniji igrač u Realovoj povijesti.

27. augusta 2012. godine Modrić je potpisao petogodišnji ugovor s Realom, a debitirao je tri dana kasnije u utakmici španjolskog Superkupa protiv Barcelone. Svoj prvi La Liga pogodak za Real Madrid postigao je u utakmici 10. kola sezone 2012./13., protiv Real Zaragoze.

Modrić je sposoban jednako dobro igrati sa svojom slabijom, lijevom i sa svojom desnom nogom. Također je sposoban igrati na svim pozicijama u veznome redu, izuzev pozicije obrambenog veznog.

Dok je igrao u momčadi Dinama iz Zagreba, Modrić je bio nositelj igre te je često mijenjao svoju poziciju, iako je većinom igrao na poziciji lijevog krila.

Također je sposoban igrati i u središnjici terena, kao i na desnom krilu. Francuski nogometni stručnjak Gérard Houllier opisuje Modrića kao izuzetnog radnika na terenu, staloženog igrača s odličnim pregledom igre i preciznim dodavanjima.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!