NaslovnicaVijestiZidane: Mourinho neće dovesti Varanea

Zidane: Mourinho neće dovesti Varanea

U medijima se nedavno pojavila informacija da će Jose Mourinho preuzeti Manchester United, te da mu je glavna želja Raphael Varane.

Mourinho neće dovesti

Međutim, kako trener Real Madrida Zinedine Zidane tvrdi Jose Mourinho neće dobit Varanea ukoliko postane trener Mancehster Uniteda.

“Naramo da je normalno da Mourinho želi dovesti Varanea. On ga poznaje veoma dobro, Jose je doveo Varanea u ovaj klub. Ipak, želim da Varane ostane u Real Madridu. On je budućnost ovog kluba”, kazao je Zidane za mediji iz Španije, te nastavio.

“Za mene je Ronaldo najbolji, ne Messi. Stil nogometa koji igra Messi se razlikuje od Ronaldovog stila. Njihovo rivalstvo je dobra stvar, ne samo za igru, već zbog toga što jedan drugog guraju do maksimalnih granica”, kaže Zidane, te dodaje.

“Svaki dan ljudi izmišljaju stvari o Ronaldu, ali istina je samo da je on dobar čovjek.”

Također i Luka Modrić je pričao o fantastičnom Zidaneu, za kojeg tvrdi da ima veoma zanimljive treninge.

“Zidane je jedan od najvećih svih vreemena, i to svi znaju, sjajno ga je imati za trenera. Radi veoma dobro, te sam siguran u to da će imati fantastičnu trenersku karijeru. On zna šta želi, ne govori puno, kaže nam ono što želi od nas i svi su ovdje sretni i zadovoljni zajedno sa njim. Njegovi treninzi su uzbudljivi i zanimljivi. Nadam se da će vratiti naslove u Madridu”, rekao je Luka Modrić.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!