NaslovnicaVijestiZidane ne priča sa zvijezdom Real Madrida!

Zidane ne priča sa zvijezdom Real Madrida!

Francuski stručnjak, Zinedine Zidane ne priča sa zvijezdom Real Madrida, prenose španjolski mediji.

Karijera Garetha Balea u Real Madridu je završena ako na klupi ostane Zinedine Zidane, javljaju španjolski mediji.

Trener Galacticosa i Velšanin više i ne pričaju, prenose mediji, tako da se očekuje da će nekada najskuplji igrač tražiti od uprave da ga proda.

[su_no1forfootball]

Krilni napadač je imao dosta problema sa ozljedama u posljednjih godinu dana, te se mučio sa povratkom u pravu formu, tako da je njegovo mjesto u tom periodu zauzeo Isco.

Bale je svoju nogometnu karijeru započeo u mlađim uzrastima Southamptona, da bi već 2006. potpisao profesionalni ugovor sa Southamptona u kojima ostaje tek jednu sezonu.

>> Mourinho želi zvijezdu Real Madrida pod svaku cijenu: Spreman je da uđe u ‘rat’ sa medijima zbog njega

>> Transfer glasine: Luis Enrique sa sobom u Arsenal dovodi i Messija, Milan kupuje reprezentativca Hrvatske, Bayern dovodi velikog brazilskog talenta

Njegove odlične igre nisu ostale nezapamćene pa je već sljedeće sezone, u ljeto 2007. Tottenham kupio Balea za 5 milijuna funti. Sa Tottenhamom je igrao Ligu prvaka i Europsku ligu.

1. rujna 2013. Bale prelazi iz londonskog Tottenhama u madridski Real za 91 milijun eura. Time je postao drugi najskuplji nogometaš na svijetu poslije Cristiana Ronalda. Napadač Real Madrid proglašen je četvrtu godinu zaredom najboljim nogometašem Walesa i šesti put u sedam godina u studenom 2016. godine.

Bale je u svojoj reprezentativnoj karijeri nastupao za velšku reprezentaciju do 17, do 19, do 21 godine i za velšku seniorsku reprezentaciju za koju je do sada zabilježio preko 60 nastupa.

Na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine, na kojem je Bale predvodio reprezentaciju Walesa, postigao je tri pogotka za Wales koji je na kraju prvenstvo završio na korak od finala izgubivši od kasnijeg prvaka Portugala u polufinalu rezultatom 2:0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!