NaslovnicaVijestiZidane: Nema razloga da odmaram Ronalda

Zidane: Nema razloga da odmaram Ronalda

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je da nema namjeru odmarati Cristiana Ronalda jer je napadač kraljevskog kluba u sjajnoj formi u posljednje vrijeme.

Nema razloga da odmaram Ronalda

Ronaldo je postigao hat trick, te pomogao svom timu da preokrene rezultat iz prve utakmice u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Wolfsburga, te prođe u polufinale ukupnim rezultatom 3-2.

I dok Zidane odmara Garetha Balea i Karima Benzemu, otkrio je da nikada nije imao namjeru odmarati Cristiana Ronalda ove sezone.

Portugalac je jučer protiv Getafea postigao svoj 31. gol ove sezone u La Ligi, te je glavni kandidat za osvajanje Pichichi trofeja, a Zidane ne vidi razlog za njegovo odmaranja sve dok postiže golove.

“Nema razloga da odmaram Ronalda. Odmorili smo Karima i Garetha, ali ne Ronalda. On igra sjajno i ne vidimo razlog zašto bismo to uradili.”

Francuski stručnjak je također zadovoljan izvedbama nekih rezervi, kao što su Isco i James Rodriguez, koji su se jučer također upisali na listu strijelaca.

“Vrlo sam sretan zbog njih, jer to nije lako. Ono što mi se sviđa i što je važno za tim je da kada igrači dobiju priliku za igru, oni je dobro iskoriste.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!