NaslovnicaVijestiZidane: Nešto se događa, ovako više ne ide

Zidane: Nešto se događa, ovako više ne ide

Real Madrid je danas upisao četvrti remi u nizu, i to protiv ekipe Eibara na Santiago Bernabeuu sa 1-1. Trener kraljevskog tima, Zinedine Zidane nakon današnje utakmice priznao je da u timu nešto ne štima, te da će se nešto morati promijeniti.

zinedinezidanerealmadridcftrainingpressbaaxqtisomal

“Nismo dobri, iako je momčad fizički spremna. Ja sam odgovoran i moram pronaći rješenje. Nismo u krizi. Nema razloga da izgubimo glavu jer je tek listopad. No, nešto se događa, jer ovo je treći uzastopni remi u prvenstvu”, istaknuo je Zidane pa nastavio:

Zidane je priznao da tim mora napornije raditi, a otkrio je da je problem to kada protivnik zabije, te se uvuče strah u njihove redove.

“Moramo napornije raditi, bolje ulaziti u utakmice. U drugom poluvremenu uvijek reagiramo, no ta reakcija ne bi bila potrebna da od početka krenemo kako treba. Ovo se može dogoditi. No, problem je što nam se uvuče neki strah kada protivnik prvi zabije, kao što je bilo danas.”

Nekadašnji igrač madridskog tima ododao je da će nakon reprezentativne pauze morati nešto promijeniti, jer – ovako više ne ide.

“Pred nama je pauza u kojoj moramo puno toga analizirati. Kada se igrači vrate moramo nešto promijeniti, jer ovako više ne ide.”

“Vjerujem u rad i kvalitetu ove momčadi. Moja situacija nije komplicirana. Prolazimo kroz teško razdoblje, ali neću odustati. No, kroz to ćemo morati svi zajedno.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!