NaslovnicaVijestiZidane nezadovoljan: Real Madrid spreman prodati dva ključna igrača

Zidane nezadovoljan: Real Madrid spreman prodati dva ključna igrača

Real Madrid spreman prodati dva ključna igrača. Zinedine Zidane je nezadovolan James Rodriguezom i Iscom i zatražio je od kluba da dovede Edena Hazarda i Paula Pogbu kako bi zamijenio ovaj dvojac na Santiago Bernabeu.

Real Madrid spreman prodati dva ključna igrača

Real Madrid je spreman prodati Isca i James Rodrigueza ovog ljeta, prema pisanju Marce.

U izvještaju se tvrdi da ovaj dvojac ima rok do kraja sezone da poboljša svoju formu, ali da će biti prodani ukoliko ne uspiju da to urade.

Zinedine Zidane je navodno nezadovoljan defanzivnim doprinosom oba igrača u subotnjem proazu kod kuće od Atletica, koji je ostavio Kraljevski klub 12 bodova iza lidera La Lige, Barcelone.

Također se tvrdi da Iscu i Rodriguezu nedostaje takmičarskog karaktera i od njih se traži da se poboljšaju u težim utakmicama koje igra Real Madrid.

Rodriguez je povezan sa ljetnim prelaskom u Manchester City, dok Marca tvrdi da Građani žele i Isca. Zidane ima želju da dovede Eden Hazarda i Paul Pogbu kako bi zamijenio ovaj dvojac na Santiago Bernabeu.

[su_bet_at_home_1]

Real Madrid sutra igra protiv Levante-a u gostima. Koeficijent na Real Madrid je vrlo dobar 1.44, dok je na Levante 7.00. Ukoliko se želite kladiti pak na remi ova dva kluba, koeficijent bi vam bio 4.75. Veoma dobre kvote. Ispod imate mogućnost da se okladite. Ukoliko niste registrovani, učinite to i dobijte bonus od 200€ na linku ispod. Pored toga možete vidjeti i naše analize sve predstojeće utakmice na linkovima koji su vam prezentirani ispod. Također se registrujte na forum na kojem možete pratiti naša predviđanja na dnevnoj bazi.

jOyXGBb

EVO KAKO SMO NA KLADIONICI ZARADILI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM
[su_bet365_200_bonus_mali]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!