NaslovnicaVijestiZidane: Nisam uspio dovesti Pogbu

Zidane: Nisam uspio dovesti Pogbu

Trener nogometaša Real Madrida Zinedine Zidane priznao je prvi put da je ljetos htio dovesti Paula Pogbu iz Juventusa. Pogba je postao najskuplji nogometaš u povijesti prelaskom u Manchester United za 110 milijuna eura, iako su se za njega, pored Reala, interesirali Chelsea, Juventus i PSG.

promo295273674

“Mogao je da dođe kod nas. Imali smo nekoliko razgovora, pokušao sam ga dovesti, ali nisam uspio. Moramo da gledamo u budućnost”, rekao je Zidane za francuski radio RMC.

Španjolski mediji ranije su pisali da predsjednik Florentino Perez nije bio za transfer francuskog veznjaka, iako je Zidane insistirao da mu dovede Pogba. Kraljevski klub je poslije toga od Fife dobio zabranu transfera u naredna dva prijelazna roka zbog kršenja propisa, pa propuštena prilika oko Pogba još više boli Zidanea.

Pogba je svoju karijeru počeo u manjim francuskim klubovima, a kasnije, tačnije 2009. godine prelazi u Manchester United gdje i nije baš dobio najbolju priliku, tako da je klub napustio 2011. godine i prešao u italijanski klub, Juventus gdje je doživio vrhunac svoje karijere.

Za akutelnog prvaka Italije je odigrao čak 124 utakmice i 28 puta se upisao u listu strijelaca. Kao što smo rekli, ovog ljeta je prešao u Manchester United za rekordan iznos od 105 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!