NaslovnicaVijestiZidane o finalu Lige prvaka: Ništa nećemo mijenjati

Zidane o finalu Lige prvaka: Ništa nećemo mijenjati

Nogometaši madridskog Reala u Cardifu imaju priliku postati prva ekipa koja je uspjela obraniti trofej Lige prvaka. “Kraljevski klub” u finalu elitnog natjecanja u subotu (20.45) igra protiv Juventusa, koji na najvažniji klupski kontinentalni trofej čeka 21. godinu.

Lige prvaka

“Svi znamo koliki je pritisak u Real Madridu. Mi smo uvijek favoriti, ali u stvarnosti, u finalu nema favorita. Nismo favoriti, ali nije ni Juventus. Šanse su 50-50. Ali, ponovo smo u finalu i sve je moguće. Ove sezone smo obavili mnogo posla, osvojili smo titulu u Primeri i ušli u finale Lige prvaka. Najvažnije je da smo svi spremni”, rekao je trener Madriđana Zinedine Zidane, dodavši da neće spremati posebnu taktiku za najvažniji meč sezone.

“Ništa nećemo mijenjati. Pričat ćemo o utakmici i to je sve. Ništa se ne mijenja, ništa ne bi trebao mijenjati. Radit ćemo stvari onako kako uvijek radimo i vidjet ćemo. Naravno, igra na sredini terena je vrlo važna.”

KLADI SE NA FINALE

“Mnogo je teško spriječiti protivnika da postigne gol. Možeš igrati fantastično 80 ili 90 minuta i na kraju da primiš gol i to je to. Ali, to želiš od svojih napadača. Tijekom karijere mi je bilo teško, ne da asistiram, a postigao sam i nekoliko važnih golova, ali ne mnogo golova”.

Nekadašnji nogometaš Juventusa i Reala i bivši francuski reprezentativac nije želio otkrivati ​​planiranu ekipu, a najveći upitnik ima kod Garetha Balea koji je nedavno izašao iz ozljede i duge pauze.

“Bale i Isco mogu i zajedno igrati, a sve je moguće. Ono što je dobro je to što su svi moji igrači spremni i žele igrati. Ne samo psihički, oni moraju biti spremni i fizički. To me sada najviše zanima, svi su u dobroj formi i na visokoj razini.”

Juventus – Real Madrid: početne postave

Juventus v Real Madrid: Talijanski prvaci protiv španjolskih prvaka, povijesno finale Lige prvaka

Najboljih 11 igrača koji nikada nisu osvojili trofej Lige prvaka

Evo kako su Katalonci razbijesnili Real

Evo šta glavni sudac Felix Brych kaže o finalu Lige prvaka

Oči pristalica Reala najviše će biti uprte u prvu zvijezdu momčadi i jednog od najboljih svjetskih nogometaša Cristiana Ronalda.

“Cristiano bi bio zvijezda da smo igrali zajedno, pošto on postiže golove. To je najvažnije, postići golove i spriječiti golove. Očekujem otvorenu utakmicu. Živio sam i igrao u Juventusu i znam da oni ne igraju samo defanzivno. Cristiano je dobra osoba, pošto brine za druge. Najvažnije je ono što on radi profesionalno. On uvijek želi više. Čak i i na treninzima želi pobijediti. On ima nešto u sebi, rođeni je vođa, posebno na terenu”

Mladi strateg je trofej Lige prvaka podizao i kao igrač i kao trener “kraljevskog” kluba.

“U nogometu moraš dati sve od sebe. Izgubio sam mnogo utakmica i znam da je moguće izgubiti. Isto je za Juventus. Pokušaćemo da igramo našu igru, znamo da ćemo igrati protiv sjajne momčadi.

“Da ste mi kao djetetu rekli da ću doživjeti sve ovo, ne bih vam vjerovao. Ali, proživio sam to, živim i uživam. Uživam u svemu što nam se događa, ja sam samo trener, jedan od mnogih. Zaista je lijepo što ponovno igramo u finalu i kao u Milanu, spremni smo da igramo”, rekao je Zidane.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!