NaslovnicaVijestiZidane odmarao Modrića zbog Hrvatske?

Zidane odmarao Modrića zbog Hrvatske?

Modric Hrvatska

U utakmici 11. kola La Lige Real Madrid igrao je na svom terenu protiv ekipe Las Palmasa. Klub iz Madrida porazio je goste rezultatom 3-0, a golove su postigli Casemiro, Asensio i Isco. Zanimljivo je da je utakmicu s klupe gledao Luka Modrić kojeg je trener Zinedine Zidane odlučio ostaviti na klupi.

Nakon utakmica protiv Girone i Tottenhama igrači Real Madrida našli su se pod oštrim kritikama medija iz Španjolske. Nakon analiza tih utakmica utvrdilo se kako je ključ tog neuspjeha bila loša igra ponajprije Marcela, ali i  Luke Modrića. Mnogo se piše o tome kako Real Madrid bez Dani Carvajala nije ista momčad, jer kada nema njega niti Marcelo ne igra svoju klasičnu rolu, a igra ‘kraljeva’ bez svojih visokih bokova nije ista. Najbolji vezni red svijeta također nije na razini na kojoj smo ih navikli gledati, a to se posebno vidjelo na Wembleyu kada su protiv Tottenhama izgledali kao razbijena vojska.

[su_live_koeficijenti]

 

Zašto je Zidane odmarao Modrića?

U utakmicu protiv Las Palmasa Real je istrčao u sastavu:

Real XI: Casilla – Marcelo, Ramos, Vallejo, Nacho – Casemiro, Kroos, Isco – Asensio, Ronaldo, Benzema

Zinedine Zidane poznat je po svojim rotacijama i doziranjem svojih igrača. To je vrlo vjerojatno i ključ njegovog uspjeha i strategija dobrih odnosa u svlačionici. On je puno bolji u vođenju svlačionice nego li u samom taktiziranju, no utakmica protiv Las Palmasa bila je idealna prilika da se momčad probudi iz krize. Zadnjih nekoliko utakmica na poziciji desnog bočnog umjesto Dani Carvajala koji ima problema sa zdravljem, kretao je mladi Hakimi, no u ovoj utakmici Zidane se odlučio za Nacha. U momčad se vratio Vallejo, a uskoro se vraća i Gareth Bale zbog kojeg će se Real možda ponovno vratiti na 4-3-3 formaciju kakvu je igrao sinoć u jednom dijelu utakmice. U toj postavi sinoć je na Modrićevoj poziciji igrao Isco, a Asensio je igrao na Iscovoj.

Luka Modrić ostao je na klupi iz već navedenog razloga, a to su česte rotacije Zidanea i to je sasvim normalno. Glavni razlog zašto je Modrić ostavljen na klupi baš jučer je utakmica između Hrvatske i Grčke koja se igra u četvrtak navečer u Zagrebu. Luka Modrić kapetan je hrvatske nogometne reprezentacije i naravno da skladno s tim nosi poseban teren. Na kraju krajeva Luka Modrić najbolji je veznjak svijeta te 6. igrač svijeta po FIFA ‘the Best’ ljestvici iz 2017. godine i jako je bitno da igrač poput njega bude sudionik Svjetskog prvenstva u Rusiji. Dobra vijest za sve navijače ‘Vatrenih’ je da je Luka Modrić spreman za utakmicu koja je njemu puna bitnija od sinoćnje protiv Las Palmasa. Koliko je Luka emotivan kada je reprezentacija u pitanju dovoljno govore slike nakon poraza od Portugala prošle godine.

[su_no1forfootball]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!