NaslovnicaVijestiZidane: Piqueova izjava me ne zanima. Opet, ne komentiram suce

Zidane: Piqueova izjava me ne zanima. Opet, ne komentiram suce

Real će u subotu od 13 časova igrati protiv Granade u 17. kolu španjolske La Lige, a pobjedom protiv Granade ‘Kraljevi’ mogu izjednačiti Barçin rekord od 39 ztakmica u svim natjecanjima bez poraza. Na današnjoj press koneferenciji uoči utakmice, Zinedine Zidane je najviše govorio o Cristianu Ronaldu a i objasnio je zbog čega portugalski nogometaš nije nastupao protiv Seville u kup utakmici. Na izjavu Gerarda Piquea, francuski trener je kratko rekao: “Ne komentiram suce.”

ne komentariram

“Razgovarali smo i Cristiano je vrlo inteligentan. Moja je želja da bude dobar cijelu sezonu, a s 20 utakmica u 70 dana želim da se i odmori. Ja to tako vidim, on to tako vidi i nema problema. Naravno da i on, kao i svaki igrač, želi igrati stalno, ali razgovorom smo sve dogovorili.”

“Cristiano je vođa i na terenu i izvan, prije utakmice u svlačionici uvijek ima što reći svakome, tako da je uključen i kad ne igra, ima strašnu energiju i prenosi je na druge. Cristiano može igrati bilo gdje. Istina je da u posljednje vrijeme igra ‘devetku’, ali i tu je uspješan.”, riječi su francuskog stručnjaka Zinedinea Zidane.

Nekadašnji igrač, a sada trener ‘kravljeskog tima’ Zinedine Zidane također je komentarisao izjavu Barçinog igrača Gerarda Piquea koji je rekao da suci u Španjolskoj favoriziraju Real Madrid.

“Niti sam ih vidio i čuo, niti se želim uvući u takvu raspravu. Uvijek je isto, ne komentiram suce.”

Kratko se dotakao i kolumbijskog nogometaša u redovima Real Madrida, Jamesa Rodriqueza za kojeg kaže da on ovisi o tome kako će raditi, te da mu je drago zbog njegova dva pogotka Sevilli.

Prema mišljenju jedne od vodećih britanskih kladionica, Betfaira Real Madrid je sutra apsolutni favorit u ogledu sa Granadom na koju koeficijent iznosi čak 34.00, dok je na Real mizernih 1.08.

KLADI SE NA LA LIGU

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!