NaslovnicaVijestiZidane: Preuzimam svaku odgovornost, ne očekujem zvižduke

Zidane: Preuzimam svaku odgovornost, ne očekujem zvižduke

Real Madrid u utorak je izgubio od Wolfsburga u gostima sa 2-0 u prvom meču četvrtine finala Lige prvaka. Golove za ‘Vukove’ postigli su Rodriguez iz penala i Arnold. ‘Kraljeve’ u subotu očekuje utakmice protiv Eibara u španskoj Primeri.

Zidane

“Bit će promjena sutra, ali moramo pobijedit. Ronaldo će sigurno igrati, a u utorak nas očekuje utakmica sezone. Znam da ovo niko nije očekivao u prvoj utakmici, ali dogodilo se, to je nogomet. Ne opterećujem se previše s time šta će biti, pozitivan sam kao i uvijek, no vidjet ćemo šta će biti na kraju.”, rekao je Zidane, a prenose španski mediji.

“Znam da smo pokleknuli, ali o tome se više nema šta reći. Dobro smo krenuli, a njihova dva gola u kratkom roku su nas iznenadila. Nisam digao glavu visoko nakon ‘El Clasica’, neću je spuštati u zemlju nakon srijede. Tako isto i igrači.”

Trener madridskog tima rekao je da on preuzima svu odgovornost, te da ništa ne bi mijenjao prije utakmice. Također je rekao da mediji pišu da je Danilo bio jako loš, ali on ne misli tako.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

“Protiv Eibara treba izaći na teren i ostaviti ih bez ikakvih šansi. Poštujemo ih naravno, kao i svaki drugi tim, ali znamo šta trebamo uraditi i nećemo komplikovati.”

Zidane nije mogao izbjeći pitanje novinara o tome kako se James na klupi smije.

“Jamesov smijeh? Želim to izbjeći, teško je pričati o te dvije, tri sekunde, ali on zna da su kamere svugdje. Napravio je to, i idemo dalje. Računam na njega kao i na svakog drugog.”

Francuski trener otkrio je kolike su šanse negovog tima za prolaz u polufinale elitnog europskog nogometnog takmičenja.

“Šanse za prolazak su nam 50%, ali kad krene utakmica Real je ‘favorit’. Što se tiče naslova u Primeri, ne smijemo više izgubiti nijedan bod, za početak sutra.”, rekao je Zidane.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!