NaslovnicaVijestiZidane priznao: Ovakom igrom nećemo ništa postići!

Zidane priznao: Ovakom igrom nećemo ništa postići!

U posljednjoj utakmici 29, kola Primera lige nogometaši Real Madrida stigli su do teške pobjede na gostovanju kod Las Palmasa (1:2) golovima Sergija Ramosa i Casemira, dok je za domaći sastav pogodak zabio Willian Jose.

Zidane priznao Ovakom igrom nećemo ništa postići!

Zidane priznao

Kraljevski klub je večerašnjim slavljem prekinuo Las Palmasasov niz od tri pobjede i upisao upravo svoju treću uzastopnu. Ali, da nije bilo fantastičnog Keylora Navasa koji je sa nekoliko sjajnih odbrana briljirao na golu Madriđana, ekipa sa Kanarskih ostrva je vrlo lako mogla ostati neporažena.

I pored pobjede i nova tri boda, trener Real Madrida Zinedine Zidane, nije bio nimalo zadovoljan prikazanom igrom u ovoj utakmici, pogotovo u drugom poluvremenu, rekavši da njegovi igrači moraju igrati mnogo bolje ukoliko žele nešto da osvoje.

”Veoma sam zabrinut. Ovako ne smijemo da igramo, jer nećemo ništa postići. Rezultat je jedino dobro na ovoj utakmici i sretan sam što na kraju nismo kažnjeni zbog loše igre. Kada prespavamo moraćemo dobro da analiziramo našu igru sa ovog susreta. Zabrinut sam našim pristupom i igrom u drugom poluvremenu”, rekao je Zidane.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

”Ne razmišljamo o Ligi šampiona. Igrači moraju da budu fokusirani na ono što treba da rade na terenu. Večeras smo izgubili previše lopti. Ukoliko želimo da postignemo nešto u budućnosti, onda ne smijemo ovako da igramo. Mislim da je to svima jasno. Igra iz drugog poluvremena ne smije da se ponovi. Ubijeđen sam da ćemo izvući pouke poslije analize i da ćemo biti bolji”, naglasio je Zidane.

Real Madrid je sinoćnjom pobjedom ostao na trećoj poziciji u Primeri sa 12 bodova manje od Barcelone i četiri od Atletico Madrida.

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!