NaslovnicaVijestiZidane: Ronaldo je pametan momak

Zidane: Ronaldo je pametan momak

Real Madrid će sutra na Westfalenu protiv Borussije Dortmund igrati u drugom kolu Lige prvaka. Trener ‘Kraljeva’, Zinedine Zidane najavio je susret, a također izazvao čuđenje kako je izmjena Cristiana Ronalda u utakmici španjolskog prvenstva protiv Las Palmasa, izazvala toliku reakciju u javnosti.

cristianoronaldoudlaspalmasvrealmadridclqq7eslwfal

“Čudi me tolika strka oko normalnih stvari. Svi igrači imaju biti pravo ljutiti. Izvadio sam Cristiana za njegovo dobro. Međutim, stvarno sam iznenađen da se više o tome priča nego o utakmici Lige prvaka. Morate živjeti s time. Ja nisam glup, a on je pametan. Tu smo zbog zajedničkog cilja, cilja cijele momčadi. Svi u BBC-i znaju da ih mogu zamijeniti. Već sam objasnio da će biti rotacija, one su važne. Nisam glup, ne izmišljam stvari. Svaki ću put staviti najbolje što imam, ali uz opciju da mijenjam trojicu igrača”, pojasnio je Zidane pa se osvrnuo na sutrašnju utakmicu:

Zatim se osvrnuo na njemački tim koji je u izvanrednoj formi ove sezone, u pet utakmica u Bundesligi imaju četiri pobjede.

“Svjesni smo gdje igramo i protiv koga igramo. Ne razmišljam puno o prošlim utakmicama i što se događalo u njima. Ovo je potpuno drugačija utakmica. Igrat ćemo svoj nogomet, kao što uvijek i igramo. Naravno da uvijek možemo bolje jer uvijek možemo zabiti još golova, samo moramo biti koncentriraniji”, rekao je Zizou pa rekao par riječi o tome hoće li braniti Navas ili Casilla:

“Ne mogu to sada reći. Razgovaram često s obojicom. Vidjet ćemo. Oni već znaju, ali vama ne mogu reći. Najvažnije je da Real ima tri golmana koja su dobra i spremna.”

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!