NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo održao govor u svlačionici prije utakmice sa Newcastleom. Evo što...

Cristiano Ronaldo održao govor u svlačionici prije utakmice sa Newcastleom. Evo što je rekao svojim suigračima!

Cristiano Ronaldo je održao govor pred suigračima iz Manchester Uniteda uoči povratka u Premier ligu za vikend, a sada je otkriveno što je rekao.

Ronaldo je u subotu odigrao gotovo savršen nastup, zabivši dva gola u pobjedi od 4-1 nad Newcastleom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Osim sposobnosti postizanja golova, navijači se nadaju da će 36-godišnjak imati veliki utjecaj na svoje suigrače, što je očito već vidljivo kada je desert u pitanju.

Ronaldo je također održao govor prije utakmice kako bi inspirirao ostatak Unitedovog tima, a sada znamo točno što im je rekao.

“Ronaldov govor je bio vrlo snažan i uzbudljiv. Cijela skupina igrača i stručnog stožera slušali su u tišini”, rekao je izvor za The Sun.

“Suigračima je rekao: “Vratio sam se u Manchester United iz dva razloga.”

“Prvi je zato što volim klub. Drugi je što volim pobjednički mentalitet koji se razvija kroz redove ovog kluba.”

“Nisam se vratio da budem navijačica. Ako želite uspjeti, potrebno mi je da od srca volite ovaj klub.”

“Morate jesti, spavati i boriti se za ovaj klub. Bilo da igrate ili ne igrate, morate podržati svoje suigrače i uvijek dati 100% za klub.”

“Ovdje sam da pobijedim i ništa drugo. Pobjeda nam donosi sreću. Želim biti sretan, a vi?”

“Svi ste nevjerojatni igrači i vjerjem u vas, inače se ne bih vratio.”

“Navijači će vas podržati, ako date sve od sebe. Samo želim stvoriti pobjednički mentalitet, pa kad jednog dana odem u mirovinu, pobjednički mentalitet će ostati, a ova grupa igrača dominirat će nogometom, kao što smo mi činili u prošlosti.”

“Dat ću sve od sebe za momčad, ali trebam i vašu podršku. Jeste li spremni za borbu? Jeste li spremni ostaviti sve na travnjaku?”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!