NaslovnicaVijestiZIDANE VIĐEN U LONDONU: Dogovor između njega i Manchester Uniteda je već...

ZIDANE VIĐEN U LONDONU: Dogovor između njega i Manchester Uniteda je već pao!

Zidane viđen u Londonu. Dogovor između njega i Manchester Uniteda je već pao! Dogovor između bivšeg menadžera Real Madrida, Zinedine Zidanea, koji bi trebao zamijeniti Jose Mourinha, u Manchester Unitedu bi trebao pasti najkasnije do kraja listopada.

Zidane viđen

Prema riječima Don Balona, to bi se moglo dogoditi čak prije nego što se forma tima nastavi rušiti pod vodstvom Jose Mourinha, uz Don Balon koji tvrdi da već postoji dogovor između Zidanea i Uniteda.

Francuski taktičar je zasjao u Real Madridu, osvojivši tri Lige prvaka i jedan La Liga naslov u manje od tri pune sezone na Bernabeu.

[su_bet365_100bonus]

Zinedine Zidane je potom odustao prošle sezone da se odmori, a od tada se tek treba vratiti u menadžment, što znači da je jedno od najvećih imena dostupno, ako United odluči da napravi promjenu.

Mourinho izgleda kao potrošena roba na najvišoj razini, jer je nekoliko njegovih nedavnih poslova završilo na pogrešnom putu, a atmosfera na Old Trafford sigurno izgleda kao da će dobiti otkaz i ove sezone.

[su_bet365_koeficijenti]

Ne bi bilo veliko iznenađenje ako Crveni vragovi iskoriste ovu situaciju i zaposle tako veliko ime za impresivnim rekordima, a čini se da već planiraju transferne planove, jer Don Balon izvješćuje o tome kako želi Zinedine Zidane potpisati Eden Hazarda iz Chelseaja ako preuzme United.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!