NaslovnicaVijestiZIDANEOV AGENT SE OGLASIO: Evo što je rekao o špekulacijama o dolasku...

ZIDANEOV AGENT SE OGLASIO: Evo što je rekao o špekulacijama o dolasku Francuza u Manchester United!

Agent Zinedinea Zidanea danas je dao zanimljiv intervju, u kojem je komentarisao špekulacije o mogućem dolasku Francuza na klupu Manchester Uniteda.

Zidane neće doći u United

Jose Mourinho je trenutno pod velikim pritiskom, a pred jučerašnju utakmicu protiv Newcastle Uniteda, na kojoj su ‘Crveni vragovi’ slavili rezultatom 3-2, engleski mediji su prenijeli informaciju kako će Portugalac dobiti otkaz bez obzira na rezultat te utakmice.

[su_bet365_koeficijenti]

Zidane, koji je proteklog ljeta napustio Real Madrid nakon tri uzastopne osvojene Lige prvaka, posljednjih tjedana se navodi kao prva opcija čelnika Uniteda u slučaju da Mourinho zaista ode. Navodno, oni su već održali pregovore sa agentom 46-godišnjaka Alainom Migliacciom, koji je negirao mogućnost dolaska bivšeg veznjaka u Englesku.

On je u intervjuu za Journal du Dimanche rekao: “Mislim da Zidane neće trenirati klubove u Engleskoj, to nije njegov stil. Razgovarao sam s njim, ali ga ne privlači ta mogućnost. Odlučio je uzeti godinu dana odmora, i neće se vraćati trenerskom poslu dok ne prođe tih godinu dana.” S druge strane, sam Zidane je nedavno dao potpuno suprotnu izjavu, otkrivši kako se nada da će se ponovo voditi neki klub uskoro. On je prošlog mjeseca rekao: “Sigurno je da ću trenirati uskoro, jer to je ono što volim raditi.”

Mourinho je nakon jučerašnje pobjede na zanimljiv način komentarisao pritisak medija, koji se nadvio nad njim u posljednje vrijeme. Naime, izjavio je: “Kao što mi je jedan prijatelj rekao jutros, ukoliko sutra padne kiša u Londonu, to će biti moja krivica. Ukoliko bude poteškoća u vezi Brexita, to će biti moja krivica. Moram se pripremiti za sve to.”

‘Crveni vragovi’ su sa tri osvojena boda jučer stigli do osmog mjesta na tabeli, te sada imaju ukupno 13 osvojenih bodova, dva manje od sedmoplasiranog Wolverhamptona. U sljedećem kolu, koje se igra nakon reprezentativne pauze, oni će ići na teško gostovanje kod Chelseaja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!