NaslovnicaVijestiZimski prijelazni rok je zatvoren, ali Liverpool je upravo predstavio novo pojačanje!

Zimski prijelazni rok je zatvoren, ali Liverpool je upravo predstavio novo pojačanje!

Liverpool je ove sezone jedan od klubova koji je poslovao najviše, što se tiče kupnje i prodaje igrača. Jurgen Klopp je imao problema sa Coutinhom, kojeg je Barcelona tražila još na ljeto i zvijezda je željela da ode sa Anfielda.

Zimski prijelazni rok

Naravno, pa tko ne bi želio otići u Barcelonu, a Coutihnov san je upravo bio to i sada je ostvaren. Bilo je tu mnogo špekulisanja, no Jurgen Klopp je pustio mladića da ide za svojim snom, ali uspio ga je zadržati do siječnja, kada ga je i prodao Barceloni za 145 milijuna funti.

Prije tog ogromnog transfer Brazilca u Barcelonu, Liverpool je doveo najskupljeg braniča u povijesti nogometa, Nizozemca Virgil Van Dijka, koji ih je koštao oko 75 milijuna funti. Zatim su se riješili i Sturridgea, koji je otišao na posudbu u WBA, a prije par sezona je bio najbolji napadač na Anfieldu, no ozljede su ga spriječile da nastavi svoju formu.

[su_premierleague]

Mohamed Salah im je jedno od najboljih pojačanja i najboljih igrača u ekipu u ovom trenutku, njega su doveli na ljeto i pokazao se vrlo dobrim pojačanjem za kojeg nisu platili mnogo novca, samo 38 milijuna funti.

Prijelazni rok se završio, no Liverpool je upravo predstavio novo pojačanje, Kolumbijca Anderson Arroya iz Fortaleze CEIF.

Dogovor za braniča je postignut tijekom zimskog prijelaznog roka, ali transfer je tek sada potvrđen.

[su_bonus]

18-godišnjak je odmah posuđen u Segundu B, Španjolsku u Real Mallorcu na 18 mjeseci.

Igrač koji može igrati na lijevom i desnom beku je internacionalac Kolumbije U18 i impresionirao je na probi u Melwoodu, a sada je klub odlučio da ga dovede.

Morali su ga posuditi zbog radne dozvole, jer je baš teško dobiti radnu dozvolu u Engleskoj, ako niste nastupili za reprezentaciju, kao što svi znamo, dok će također dobiti neko iskustvo igranja u Segundi. Arroyo je odigrao 22 utakmice u tri sezona za Fortalezu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!