NaslovnicaVijestiZinedine Zidane blokira mega transfer u Real Madrid zbog Cristiana Ronalda, Benzeme...

Zinedine Zidane blokira mega transfer u Real Madrid zbog Cristiana Ronalda, Benzeme i Gareth Balea

Zinedine Zidane je odbacio mogućnost da potpiše PSG-ovu zvijezdu Neymara za vrijeme svog vodstva u klubu, jer smatra da bi to moglo poremetiti atmosferu u svlačionici.

Zinedine Zidane blokira mega transfer u Real Madrid zbog Cristiana Ronalda, Benzeme i Gareth Balea

Neymar je povezan sa senzacionalnim povratkom u Španjolsku, a navodi se da je u ugovoru sklopio klauzulu od 198 milijuna eura.

Međutim, uprkos tome što je Real Madrid želio dovesti ovu zvijezu u svoju ekipu, Zidane je protiv tog potpisivanja.

Francuz vjeruje da će potpisivanje Neymara imati negativan utjecan na njegov napadački trio, Cristiana Ronalda, Gareth Balea i Karim Benzemu.

[su_bonus]

Ronaldo je rekao da ima snažnu vezu sa Neymarom, koji se već bori za odlazak iz glavnog grada Francuske, dok se Bale neprestano povezuje sa odlaskom u Manchester United.

Neymar bi riskirao daljnje uznemiravanje Lionel Messija ukoliko se pridruži glavnim rivalima Barcelone nakon što je proveo četiri godine na Camp Nou.

Brazilac je navodno iznervirao Messija kada je pozirao sa Ronaldom tijekom dodjele nagrada FIFA-inog igrača godine u listopadu.

Prijelaz u Real Madrid bi zasigurno pogoršao odnos Neymara i Messija, jer bi dvojac bio uključen u napete međusobne utakmice.

Neymar, koji se pridružio PSG-u za svjetski rekord od 198 milijuna eura, postigao je 11 golova u 13 utakmica u ligi do sada ove sezone.

Također je postigao impresivnih šest golova u šest utakmica Lige prvaka za europske gigante.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Neymar je dva puta bio Južnoamerički nogometaš godine u 2011 i 2012. godini, prije nego što se preselio u Barcelonu. Kao dio napadačkog tria sa Lionel Messijem i Luis Suarezom, osvojio je kontinentalni treble, La Liga, Kup Kralja i Ligu prvaka u 2014/15 sezoni.

2015. godine je bio na trećem mjestu za najprestižniju nagradu Zlatnu loptu. U kolovozu 2017, Neymar se iz Barcelone preselio u PSG za 222 milijuna eura, što ga je učinilo najskupljim igračem u povijesti nogometa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!