NaslovnicaVijestiZinedine Zidane: On igra poput uličnog igrača i to mi se sviđa

Zinedine Zidane: On igra poput uličnog igrača i to mi se sviđa

Trener Real Madrida Zinedine Zidane izjavio je kako zvijezda njegovog tima Isco igra poput uličnog igrača nakon sjajne predstave španjolskog reprezentativca u pobjedi protiv Espanyola ovog vikenda, kada je postigao oba gola.

Zidane oduševljen igrama zvijezde Real Madrida

Nakon što su ispustili nekoliko bodova na početku sezone, Los Blancosi su napravili niz od tri uzastopne pobjede.

Isco je pogodio za 1-0 u 30. minuti na asistenciju Cristiana Ronalda, da bi sredinom drugog poluvremena postigao i drugi gol za konačnih 2-0 na asistenciju Marca Asensija.

“On zna da je važan igrač za nas, igra poput uličnog igrača i to mi se sviđa. Nije zabrinut ako stvari ne ispadnu onako kako bi trebale i vrlo je strpljiv”, rekao je francuski stručnjak.

[su_bonus]

“Odlično igra, osjeća se ugodno na terenu i presretan sam što konačno gledamo pravog Isca.”

Koliko dobru utakmicu je odigrao 25-godišnjak govori podatak da je imao uspješnost dodavanja od nevjerovatnih 92%, te uspješnost driblinga od 83%.

Uprkos toj pobjedi, Real Madrid je na petom mjestu, te i dalje zaostaje sedam bodova iza vodeće Barcelone, koja ima stopostotan učinak ove sezone. Klub iz španjolske prijestolnice u sljedećem kolu će gostovati kod gradskog rivala Getafea.

[su_no1forfootball]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!