NaslovnicaVijestiZinedine Zidane: Neymar me ne zanima!

Zinedine Zidane: Neymar me ne zanima!

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane izjavio je da ga ne zanimaju špekulacije vezane na Neymarov mogući prelazak u Real Madrid, te da to ne bi trebalo utjecati na atmosferu u njegovom timu.

zinedine zidane

U posljednje vrijeme španjolski mediji pišu kako bi Neymar mogao doći u Real Madrid kao zamjena za Cristiana Ronalda. Čelnici “kraljevskog kluba” su navodno imali sastanak sa Brazilcem pred dodjelu Zlatne lopte početkom ovog mjeseca, ali te glasine je odbacio potpredsjednik Barcelone Jordi Maestre.

Zidane ne pokazuje nikakav interes za takve špekulacije, te iznistira da su on i njegova ekipa fokusirani na sutrašnju utakmicu protiv Espaynola.

“Imam tim od 26 igrača i sretan sam zbog njih”, rekao je Francuz, te nastavio: “Fokusiran sam samo na tim i na utakmice.”

“Ne pratim previše šta se događa izvan ovih okvira. Te glasine nemaju nikakvog utjecaja na atmosferu u svlačionici, normalno je da mediji pišu takve stvari, uvijek će nešto pogoditi. Kao što je slučaj sa Ronaldom i tome hoće li napustiti klub ili će ostati. Ono što moramo učniniti je usredotočiti se na naš rad.”

Gareth Bale, koji nije igrao od 17. siječnja zbog ovrede, ni sutra neće nastupiti.
“Gareth je fizički dobro, oporavlja se. Ideja je da bude sa grupom sljedećeg tjedna”, rekao je Zidane.

Zidane je također komentarisao i formu Cristiana ROnalda, koji je postigao dva gola u posljednje četiri utakmice.

“Cristiano nije izgubio nimalo svojih napadačkih mogućnosti. Mora raditi kao i svi ostali, nisam zabrinut za njega.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!