NaslovnicaVijestiZinedine Zidane: Nismo više u utrci za titulu

Zinedine Zidane: Nismo više u utrci za titulu

Real Madrid ne može osvojiti španjolsku La Ligu nakon jučerašnjeg poraza u gradskom derbiju protiv velikog rivala Atletico Madrida, prema mišljenju trenera Zinedinea Zidanea.

Zidane zagrlio sve igrače

Antoine Griezmann je svojim golom u drugom poluvremenu srušio sve nade “kraljevskog kluba”, te svom klubu obezbijezdio treću uzastopnu ligašku pobjedu na Santiago Bernabeuu.

Poraz ostavlja Zidaneov tim devet bodova iza vodeće Barcelone, koja će večeras igrati protiv Seville, te ima priliku da ode na 12 bodova prednosti ukoliko dođe do pobjede.

43-godišnji Francuz priznaje da su šanse da stignu katalonski tim u potpunosti nestale, iako dodaje da će njegov tim do kraja nastaviti davati sve od sebe.

“Prije nego što pitate, sa ligom je gotovo”, rekao je Zidane na početku press konferencije.

“Nismo više u utrci za titulu. Od samog starta je bilo teško. Rekao sam igračima jučer da ukoliko izgubimo bodove da će biti još teže. No, nećemo se predati do kraja, bez obzira što se desilo.”

Atletico je prije ovog derbija igrao protiv PSV-a u Ligi prvaka u srijedu, a Madrid je prije ove utakmice igrao u nedjelju u remiju protiv Malage u ligi.

Činjenica da su “Kraljevi” imali cijeli tjedan da se pripreme za gradski derbi ostavlja Zidanea iznenađenim rezultatom, koji tvrdi da njegov tim nije iskoristio mogući umor protivnika.

“Nisam sretan ovom utakmicom, kao ni rezultatom. Važna star za mene i moj tim je da misli usmjerimo na sljedeću utakmicu. Nismo odigrali onako kako smo se pripremali, tako da smo morali ponuditi puno više.”

“Kada igrate protiv tima koji je igrao par dana prije vas, onda morate učiniti više. Oni ne mogu ući u utakmicu i osjećati se udobno i opušteno, a to je ono što su upravo i uradili, te zbog toga nam ovaj poraz teško pada.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!