NaslovnicaVijestiZinedine Zidane otkrio ime jednog igrača kojeg bi volio dovesti u Real...

Zinedine Zidane otkrio ime jednog igrača kojeg bi volio dovesti u Real Madrid ovog ljeta

Trener Real Madrida Zinedine Zidane odgovorio je na špekulacije o mogućim pojačanjima njegovog tima ovog ljeta izjavivši da bi svaki klub želio imati Paula Pogbu.

Zinedine Zidane otkrio ime jednog igrača

Pred Pogbom je Europsko prvenstvo, nakon sjajne sezone u dresu Juventusa u kojoj je postigao osam golova i upisao dvanaest asistencija u Seriji A. Također je igrao i u Ligi prvaka, gdje je kreirao više prilika od svih ostalih suigrača.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ranije ovog tjedna je izjavio da je njegov klub zainteresovan za usluge veznjaka Juventusa, te da bi mogli poslati ponudu za njega do kraja tjedna.

Iako je Zidane veliki ljubitelj mladog francuskog veznjaka, ipak priznaje da možda neće biti u mogućnosti dovesti ga u Madrid.

U izjavi za Goal.com, Zidane je rekao: “On je sjajan igrač, svaki klub bi ga volio imati, ali on je trenutno Juventusov i moramo poštovati to.”

Iako su mu tek 23 godine, Pogba je u posljednjih par sezoan stekao reputaciju jednog od najboljih na svojoj poziciji na svijetu. Ima sjajan pregled igre, vrlo dobar dribling i pas, kao i veoma snažan udarac. Uz sve to, ne iznenađuje zašto je tako ugledan klub poput Real Madrida zainteresovan za njega.

Zidane je dodao da još ništa nije odlučeno u vezi Alvara Morate. Madriđani su prodali Španjolca Juventusu 2014. godine, ali u ugovoru postoji otkupna klauzula, koji bi ‘kraljevski klub’ mogao aktivirati u svakom trenutku.

“On je sazrio u Italiji. Ne znam što će se dogoditi, ali njemu ide vrlo dobro u Juventusu”, rekao je Zidane.

“Normalno je da ga žele zadržati i sljedeće sezone, tako da ćemo vidjeti što će se dogoditi. Nije vrijeme za razgovor o tome još uvijek.”

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!