NaslovnicaVijestiZinedine Zidane poručio upravi Real Madrida koja dva igrača da dovedu

Zinedine Zidane poručio upravi Real Madrida koja dva igrača da dovedu

Prema pisanju španjolskih medija, trener Real Madrida Zinedine Zidane poručio je predsjedniku kluba Florentinu Perezu da mu ove zime dva najvažnija igrača Chelseaja u posljednje dvije sezone – Edena Hazarda i N’Gola Kantea.

Zidane želi dva igrača Chelseaja

Hazard je već duže vrijeme na radaru ‘kraljevskog’ kluba, a njegov otac je prije nekoliko dana priznao kako je njegov sin odbio ponudu za produženje ugovora sa ‘Plavcima’, te da čeka ponudu Real Madrida.

Kante je dosta veće iznenađenje. Nema sumnje da bivši veznjak Leicester Cityja ima kvalitet da igra na Santiago Bernabeuu uz neke od najvećih zvijezda u današnjem nogometu, ali Los Blancosi već na toj poziciji imaju Casemira, koji igra odlično, te je teško za očekivati da će u klub doći i francuski reprezentativac.

Pored toga, trener kluba sa Stamford Bridgea Antonio Conte zasigurno ne bi volio izgubiti dva najbolja igrača u timu, iako se u posljednje vrijeme povezuje sa dovođenjem moguće zamjene za N’Gola Kantea. U pitanju je njegov bivši igrač Arturo Vidal, sa kojim je zajedno surađivao dok su obojica bili u Juventusu. Što se tiče Edena Hazarda, zamjenu za njega bilo bi dosta teže pronaći. Conteova budućnost na klupi ‘Plavaca’ je pod velikim znakon pitanja, s obzirom da on nije u dobrim odnosima s upravom kluba, a gubitak Kantea i Hazarda zasigurno bi i dodatno pogoršao taj odnos.

[su_premierleague]

Chelsea je trenutno na trećem mjestu u Premier ligi sa 45 osvojenih bodova nakon 21 odigranog kola. Danas će u okviru 22. kola gostovati na Emiratesu kod velikog rivala Arsenala, koji se nalazi na šestom mjestu sa 38 osvojenih bodova.

S druge strane, ni Real Madridu ne ide ništa bolje u La Ligi. ‘Kraljevi’ se nalaze na četvrtom mjestu i imaju 31 osvojen bod iz 16 odigranih utakmica. Za vodećom Barcelonom zaostaju čak 14 bodova, ali imaju i odigranu utakmicu manje. Ovog vikenda ih očekuje nimalo lako gostovanje kod Celte iz Viga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!