NaslovnicaVijestiZinedine Zidane poslao poruku podrške za Gary Neville-a

Zinedine Zidane poslao poruku podrške za Gary Neville-a

Zinedine Zidane poslao poruku podrške za Gary Neville-a. Trener Real Madrida je ponudio riječi podrške svom kolegi iz Valencije, koji je prošao kroz težak početak života menadžera, ali uživao je u pobjedama ove sedmice.

Zinedine Zidane poslao poruku podrške za Gary Neville-a

Menadžer Real Madrida, Zinedin Zidane smatra da je njegov kolega iz Valencije, Gary Neville predodređen da postane veliki trener zbog svog iskustva kao igrač.

Bivši kapiten Manchester Uniteda, Neville je dobio svoj prvi posao u menadžerskom svijetu u decembru, ali je imao težak start otkako je preuzeo odgovornost od Nuno Espirito Santo-a.

Ali, 41-godišnjak je uživao u svojim prvim pobjedama, u La Ligi protiv Espanyola u subotu od 2-1, i pobjedom u Europa ligi protiv Rapid Wiena rezultatom od 6-0.

“Gary je igrao u svim velikim takmičenjima u kojim je moglo da se igra i to pod jednim od najvećih trenera (Sir Alex Fergusona) ikada.”, rekao je Zidane za ShortList.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“On ima da ponudi mnogo znanja, ali to je nova liga za njega. Ako mu se dadne vremena, siguran sam da će napraviti dobar posao.”

Gary Alexander Neville je rođen 18. februara 1975. godine. Engleski je fudbalski trener i bivši igrač Manchester Uniteda. Trenutno vodi Valenciju u La Ligi i pomoćnik je direktora u Engleskoj fudbalskoj reprezentaciji i jedan je od vlasnika Salford Cityja.

Neville je proveo cijelu svoju igračku karijeru na Old Traffordu, što ga je učinilo jednim od legendi Uniteda.

U vrijeme odlaska u penziju 2011. godine, bio je drugi po stažu u klubu, iza dugogodišnjeg saigrača Ryana Giggsa.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!