NaslovnicaVijestiZinedine Zidane: Razgovarao sam sa Jamesom, razumijem da se ljuti

Zinedine Zidane: Razgovarao sam sa Jamesom, razumijem da se ljuti

Branič Real Madrida, Pepe doživio je ozljedu mišića lista lijeve noge, objavio je madridski klub. Iz Reala nisu precizirali koliko će portugalski branič odustvovati sa terena, a štoperski par protiv Seville u Kupu kraja sutra od 21:15 bit će Varane i Nacho. Međutim, najzanimljivija tema na današnjoj press konferenciji Real Madrida bila je situacija oko Jamesa Rodrigueza koju je pokušao smiriti Zinedine Zidane rekavši: “Razgovarao sam s njim, trebamo ostaviti neke stvari iza nas.”

razgovarao sam

Također, u madridskom timu neće biti ni Ronalda koji je dobio odmor, kao ni olijeđenih Pepea, Ramosa, Lucasa, Kovačića i Balea. Međutim, glavna tema na današnjoj press konferenciji Real Madrida bila je sudbina Jamesa Rodriqueza, Pepa i Alvara Morate, a na pitanja novinara odgovarao je Zinedine Zidane.

“James je Realov igrač, i to važan. Slažem se s njim dobro, kao i s ostalim igračima. Teško je kad ne igrate u finalu SP-a, lako je naljutiti se, razumijem to, ali sad je to prošlost. Razgovarao sam, rekao sam mu da je Realov igrač, on želi biti ovdje, u najboljem klubu na svijetu. Ja ga želim i nemam što više reći.”, rekao je Zinedine Zidane, trener ‘kraljevskog kluba’.

Nakon toga uslijedilo je pitanje novinara o budućnosti Alvara Morate i Pepa u Real Madridu, a šef stručnog štaba imao je odgovor i na to pitanje.

“Pepe je naš važan igrač, koji je ovdje deset godina stvarao povijest. Ne zanimaju me priče o odlasku. A priča o Morati nije ni blizu istini, Alvaro je sretan, ovo mu je dom, radi dobro i 100 posto je s nama. Nije važno što govore ljudi izvan kluba, mislim da to nisu istine.”

Osvrnuo se i na Fifinu dodjelu najboljih u prošloj godini:

“Neće me iznenaditi ako ja ne budem najbolji trener godine, ali bi ako Cristiano ne dobije nagradu za najboljeg igrača. Kako sam zadovoljan godinom? Ha, izgubio sam nešto kose…, ali i vi ste!”, našalio se s novinarima.

“Najljepše mi je bilo osvajanje Lige prvaka, jer sigurno ih neću osvojiti 20 kao Realov trener! A još učim i napredujem kao trener.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!