NaslovnicaVijestiZINEDINE ZIDANE SA OVOM ODLUKOM ŠOKIRAO MNOGE: U zimskom transfer roku će...

ZINEDINE ZIDANE SA OVOM ODLUKOM ŠOKIRAO MNOGE: U zimskom transfer roku će uraditi ovo!

Već dugo vremena se u vezi s Real Madridom spominju napadači iz samog svijetskog vrha. Mnogo igrača je u igri za transfer, uključujući i dva istaknuta Mauro Icardija i Timo Wernera, a kako se zimski transfer rok približava glasine o njihovom transferu su sve veće.

ZINEDINE ZIDANE SA OVOM ODLUKOM

Nakon odlaska Alvaro Morate i zbog loše forme Karim Benzeme, Real Madrid svojim navijačima želi osigurati napadača koji će  dodatno pojačati konkurenciju, podići kvalitetu napada i sa time osigurati što više golova u mreži protivničkih ekipa.

>> FIFA zaprijetila izbacivanjem Španjolske sa predstojećeg Svjetskog prvenstva

Nedavno se je trener kraljevskog kluba, Zinedine Zidane, dotakao te teme i otkrio planove za predstojeći transfer rok u januaru mjesecu. Francuski stručnjak uopće ne namjerava kupiti napadača, i time je dokazao povjerenje u napadače koje ima trenutačno u klubu.

[su_cashout]

“Sa Karimom je sve u redu, on se nema potrebe brinuti, ja u zimskom transfer roku neću tražiti novog napadača”, čvrsto je rekao Zidane.

[su_bonus]

“Uvijek možete izraziti svoje mišljenje, ali čini se da svi od Karima uvijek zahtijevaju golove, svaki susret. Odigrao je dobro, on je svestran napadač, i on i Cristiano. Malo sam razočaran jer je pao u depresiju zbog loše forme. Da, i mi kao ekipa smo ispaštali, ali u nogometu se to događa, ali ponekad lopte ne želi u mrežu i sa time se treba suočiti”, rekao je Zidane nakon tijesne pbjede u polufinalu klupskog svjetskog prvenstva protiv Al Jazire.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!