NaslovnicaVijestiREAL U KUPOVINI: Zidane dovodi dva ključna pojačanja

REAL U KUPOVINI: Zidane dovodi dva ključna pojačanja

Menadžer Real Madrida Zinedine Zidane odlučio je potpisati dva nova ključna pojačanja u siječnju. Španjolska medijska kuća Don balon izjavila je kako je Francuz spreman potrošiti velike novce kako bi pojačao svoju momčad koja nije baš sjajna ove sezone.

REAL U KUPOVINI

Navodno će novi barnič i vratar da budu Zidaneovi prioriteti.

Prvo pojačanje koje će doći kroz vrata Bernabeua bi trebao biti Athletic Bilbaov vratar Kepa.

Zidane želi da pojača svoj ekipu među vratnicama, a 23-godišnjak se smatra jednim od najtraženijih u La Ligi.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nakon što je prošle godine proveo na posudbi na drugoj ligi sa Real Valladolidom, Kepa je sada osigurao dres sa brojem 1 u Bilbaou.

Don Balon također kaže da je Zidane zainteresiran za braniča – ali nije navedeno koji branič je u pitanju.

Real Madrid ostaje 14 bodova iza Barcelone nakon što su izgubili u El Clasicu u prošlom kolu na Santiago Bernabeu.

Rođen u Ondarroi, Kepa Arrizabalaga se pridružio Bilbau u mladom naraštaju u Lezami 2004. godine, kada je imao 10 godina. Svoj debi za seniorski tim je napravio 2011. godine u Tercera diviziji.

5. svibnja 2012. godine, Kepu su pozvali u prvu momčad kako bi igrao protiv Getafea u La Ligi, ali ga nisu iskoristili u toj utakmici na San Mames stadionu.

[su_watch_live_football]

Promoviran je u rezerve u siječnju 2013. godine, kako bi pokrio ozlijeđenog Jon Ander Serantesa. Svoj debi za B ekipu je napravio 16. veljače 2013., gdje je izdržao utakmicu bez primljenog gola u pobjedi od 1-0 protiv Logronesa u Segunda diviziji B.

Zatim je 2015 išao na posudbu u Ponferradinu, a svoj profesionalni debi je napravio 11. siječnja 2015. u remiju protiv Racing de Santandera. Također je proveo neko vrijeme i na posudbi Valladolidu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!