NaslovnicaVijestiŽivim svoj san, život ne može biti bolji, tvrdi Drinkwater

Živim svoj san, život ne može biti bolji, tvrdi Drinkwater

Živim svoj san, život ne može biti bolji, tvrdi Drinkwater. Danny Drinkwater još uvijek ne može vjerovat u sve ovo što se događa i priznaje: “Ja živim svoj san – život ne može biti bolji od ovoga.”

Živim svoj san

Leicesterov veznjak, koji ima 26. godina, dobio je nagradu za igrača utakmice u svom debiju za englesku reprezentaciju u utakmici protiv Holandije u utorak, gdje je igrao uz klupskog suigrača Jamie Vardyja.

Bio je to samo jš jedan vrhunac bajkovite sezone za Lisice koji su favoriti za naslov Premier lige.

Bivši igrač Manchester United Drinkwater priznaje da se štipao kako bi vidio da li je ovo java ili san.

“Ja stvarno ne mogu vjerovati, ali to se događa i ja to dočekujem kako i dolazi, jer stvarno dolazi. Neki ljudi gledaju u mene i pitaju se šta se to promijenilo tijekom ovih godina, ali ne znam. Igram svaku utakmicu koja je ispred mene, dajem sve od sebe, a ako to impresionira ljude, to je sjajno.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Drinkwater je bio na posudbi u Cardiffu, Watfordu, Huddersfieldu i Barnsleyu tijekom svog boravka na Old Traffordu, prije nego što je otišao u Leicester.

Sada ima realne šanse da igra europski nogomet, sa klubom i reprezentacijom, a on priznaje da je to ostvarenje sna.

“Ako možemo osvojiti ligu i ja budem izabran za Englesku na Euru 2016. – to ne bi moglo biti bolje.”

Leicester je domaćin Southamptonu sutra kako Lisice izgledaju da su korak bliže naslovu i Drinkwater je rekao: “Uvijek sam vjerovao. Moramo ići korak po korak, utakmicu po utakmicu – no vjerujemo da možemo pobijediti svakoga.”

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!