NaslovnicaVijestiŽivot Maura Icardija se pretvorio u pravu noćnu moru: Ispred kuće mu...

Život Maura Icardija se pretvorio u pravu noćnu moru: Ispred kuće mu Interovi Ultrasi

Nakon što je danas predsjednik Intera i bivši igrač milanskog kluba, Javier Zanetti rekao da je kapitenska traka, Maura Icardija kojem se život u par dana pretvorio u noćnu moru, u pitanju, večeras se pred njegovom kućom pojavilo 40-ak navijača Intera. Naravno, za sve ovo je razlog jedno poglavlje u njegovoj knjizi gdje je opisao jedan sukob sa navijačem Intera.

mauro-icardi-cropped_1tgc7brgwoiho1d9v52sz167vp

Danas su Icardija navijači izvrijeđali i na utakmici protic Cagliarija u kojoj je on promašio jedanaesterac, a navijači ‘proslavili’ promašaj. Inter je u toj utakmici izgubio sa 2-1. Međutim, tu se nije stalo. Navijači su se večeras pojavili pred kućom argentinskog nogometaša, a sve to zbog jedne rečenice u njegovoj knjizi u kojoj je u jednom poglavlju opisao sukob sa jednim navijačem Intera. Icardi je u svojoj knjizi napisao:

“Dovest ću 100 argentinskih kriminalaca koji će ubiti sve Interove Ultrase”.

Interovi Ultrasi su se večeras pojavili pred njegovom kućom u kojom boravi zajednom sa svojom suprugom Wandom Narom (koju je inače ‘preoteo’ od bivšeg suigrača Maxija Lopeza), koja je inače i njegov menadžer. Navijači milanskog kluba su večeras poručili Icardiju:

“Ovdje smo! Javi nam kada stignu tvoji argentinski prijatelji”.

I dalje nije poznata zvanična reakcija kluba na aktuelna dešavanja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!