NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović će potpisati novi ugovor sa Unitedom, ali pod jednim uslovom

Zlatan Ibrahimović će potpisati novi ugovor sa Unitedom, ali pod jednim uslovom

Jedan od najboljih napadača na svijetu, Zlatan Ibrahimović, trenutno se oporavlja od povrede koljena koju je zadobio prošle sezone.

Zlatan Ibrahimović će potpisati novi ugovor sa Unitedom

Bivši švedski reprezentativac je već potvrdio da namjerava nastaviti igrati, iako takve povrede obično znače kraj karijere za igrače njegovih godina, ali za 35-godišnjaka to nije slučaj.

On je prošlog ljeta stigao u Manchester Uniteda iz Paris Saint Germaina kao besplatan igrač, te je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom sa Old Trafforda koji je istekao ovog ljeta.

Međutim, uprkos tome, u posljednje vrijeme su se pojavile informacije kako će legendarni Ibra potpisati novi ugovor sa ‘Crvenim vragovima’.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Trener Jose Mourinho je kao njegovu zamjenu ovog ljeta doveo napadača Evertona Romelua Lukakua koji će biti prvi izbor na poziciji napadača ove sezone.

Ipak, prema pisanju ESPN-a, Ibrahimović bi mogao potpisati novi ugovor do kraja ove sedmice, ali uz jedan uslov. U pitanju je smanjenje njegove plaće, koja je prošle sezone iznosila 220,000 funti sedmično, te mu čelnici kluba nisu spremni ponuditi isto toliko i u novom ugovoru.

Jose Mourinho ga navodno želi zadržati, ne samo zbog igračkih kvaliteta, već i zbog utjecaja na atmosferu u svlačionici i na ostatak tima, a hoće li Ibra pristati na manju plaću od prethodne ostaje da vidimo do kraja mjeseca.

[su_watch_live_football]

[su_no1forfootball]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!