NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović će i sljedeće sezone igrati u Manchester Unitedu

Zlatan Ibrahimović će i sljedeće sezone igrati u Manchester Unitedu

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho rekao je da misli da će nogometaš Zlatan Ibrahimović i sljedeće sezone igrati za taj klub. Ibrahimović je ljetos kao slobodan igrač iz Pars Saint Germaina prešao u United, s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor, uz opciju produljenja suradnje na još jednu sezonu.

sljedeće sezone

Švedski nogometaš je postigao 26 golova u 38 utakmica ove sezone, uključujući i dva u jučerašnjoj pobjedi protiv Southamptona od 3:2, u finalu Liga kupa.

“Nikada ne molim igrača igrati za moj tim, ali svi to želimo i vjerujemo da će (Ibrahimović) ostati još jednu sezonu. Nikada ne molim igrača potpisati ugovor. Ali, ako je potrebno, navijači mogu otići do njegove kuće i ostanu tamo tijekom cijele noći “, rekao je Mourinho, prenio je BBC.

Ibrahimović je jučer osvojio 32. trofej u karijeri. On je na Wembleyu postigao golove u 19. minuti iz slobodnog udarca, i pobjedonosni u 87. minutu. Gol za United postigao je i Jess Lingard u 38. minuti, dok je dvostruki strijelac u Southamptonu bio Manolo Gabijadini, u 45. i 48. minuti. On je postigao gol iu 11. minuti, ali je taj poništen zbog ofsajda.

Mourinho je surađivao s Ibrahimovićem i u Interu.

“Zlatan je dobio utakmicu pošto je bio izvanredan. Kada je otišao u Barcelonu (iz Intera 2009) bio sam vrlo tužan. Znam kakav je potencijal. Samo smiješan igrač dolazi u Englesku ako nije uvjeren da tu može igrati. Tko o tome bolje zna ? ni ja ni vi. Kada je odlučio da dođe ovdje, znao je da je spreman. To nije moja zasluga, već njegova.”, naveo je Mourinho.

Ibrahimović je rekao da je u svakom klubu osvojio trofej.

“Ovo mi je 32. trofej. To sam predvidio. Nastavljam. Uživam u Engleskoj. Što si stariji, više cijeniš trofej. Zbog ovoga sam došao, da pobjeđujem, a to i radim”, rekao je tridesetpetogodišnji Ibrahimović.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!