NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović ima jedan uslov kako bi ostao igrač Manchester Uniteda

Zlatan Ibrahimović ima jedan uslov kako bi ostao igrač Manchester Uniteda

Velike su šanse da će Zlatan Ibrahimović ostati u Manchester Unitedu i sljedeće sezone, ali to se neće desiti ukoliko klub ne ispuni uslov koji je napadač postavio.

Ibrahimović ima jedan uslov kako bi ostao igrač Manchester Uniteda

35-godišnjak je na Old Trafford stigao prošlog ljeta, kada je potpisao jednogodišnji ugovor uz opciju produženja na još jednu sezonu.

Kako priznaje, sviđa mu se život u novom gradu i novom klubu, u kome je spreman ostati, ali ipak ima jedan uslov. Prema izvorima bliskim klubu, Ibrahimović želi produženje ugovora od najmanje dvije godine, koji kada bi istekao on bi imao čak 37 godina.

Bvši igrač Paris Saint Germaina igra sjajno ove sezone u dresu ‘crvenih vragova’. Postigao je 26 golova u svim takmičenjima, a igrao je i veliku ulogu u finalu EFL Kupa prošl sedmice.

Uprkos poznim igračkim godinama, legendarni Zlatan je utišao sve kritičare i još jednom pokazao da su godine za njega samo broj.

Pojedini mediji pišu kako United nije spreman prihvatiti takav rizik i ponuditi mu ugovor na još dvije godine, te da će Ibrahimović vjerovatno sljedeće sezone igrati u Kini i Sjedinjenim Američkim Državama.

Trener Jose Mourinho je nebrojeno puta izjavio da je zadovoljan 35-godišnjakom, čak i zadovoljniji nego što je bio dok je ovaj dvojac radio zajedno u Interu.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!