NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović oborio novi rekord

Zlatan Ibrahimović oborio novi rekord

Zlatan Ibrahimović je postigao gol protiv Shakhtar Donetska u utorak u Ligi prvaka, te tako postao najbolji strijelac Paris Saint-Germaina svih vremena u europskim natjecanjima.

ibrahimovic

Zlatan Ibrahimović, nakon što je postao najbolji strijelac kluba u ligi, sinoć je postavio još jedan rekord u pobjedi PSG-a protiv Shakhtar Donetska rezultatom 2-0 na Parku prinčeva.

Šveđanin je postigao drugi gol na utakmici u 86. minuti, nakon što je upisao asistenciju kod prvog gola, koji je postigao Lucas Moura. “Parižani ” su u grupi A završili na drugoj poziciji, iza Real Madrida, te su obezbijedili učešće u nokaut fazi Lige prvaka. Kao moguće protivnike u osmini finala mogu dobiti klubove kao što su Barcelona, Bayern Munchen, te Manchester City.

“Ždrijeb će biti važan, i kao svi ostali klubovi koji su završili na drugim pozicijama, i mi želimo izbjeći favorite za osvajanje ovog natjcenja Barcelonu i Bayern”, izjavio je trener PSG-a, Laurent Blanc.

“Grupna faza je prošla veoma dobro, a najviše zadovoljstva mi je pružila utakmica protiv Real Madrida, iako smo poraženi tada.”

Pored osigurane osmine finala Lige prvaka, Zlatan Ibrahimović je oborio još jedan rekord, postavši najbolji strijelac kluba svih vremena u europskim natjecanjima. Sinoćnji gol je bio Ibrahimovićev 17. u dresu PSG u europskim natjecanjima, čime je na listi prešao legendarnog Liberijca Georga Weaha.

Ždrijeb osmine finala Lige prvaka je u ponedjeljak, a održat će se u Nyonu (Švicarska).

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!