NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović oborio rekord kluba na liječničkom pregledu u Manchester Unitedu

Zlatan Ibrahimović oborio rekord kluba na liječničkom pregledu u Manchester Unitedu

Iz Manchester Uniteda su otkrili da je Zlatan Ibrahimović oborio ‘rekord snage’ tokom liječnikog pregleda u petak popodne.

Zlatan Ibrahimović oborio rekord kluba

34-godišnjak je konačnon predstavljen kao novo pojačanje Manchester Uniteda u petak, nakon nekoliko mjeseci nagađanja i špekulacija o njegovoj budućnosti.

Ibrahimovićev ugovor sa Paris Saint Germainom je istekao krajem juna, a nakon ispadanja njegove reprezentacije sa Europskog prvenstva prošle sezone, bilo je vrijeme da Zlatan konačno otkrije gdje nastavlja karijeru.

Dok broj dresa koji će Ibra nositi na Old Traffordu još uvijek nije otkriven, otkriven je impresivan rekord koji je napadač oborio na pregledima.

Ibrahimović je tokom liječničkog pregleda u Carrintonu oborio rekord ‘fizičke snage”, te tako postao najsnažniji igrač koji je ikada igrao Crvene vragove.

Iako u Manchester Unitedu nisu otkrili detalje ovog rekorda, ipak je medicinski tim potvrdio da su Ibrahimovićeve vježbe na pregledima bile nevjerovatno impresivne.

Ibrahimović, čiji crni poraz u taekwondou mnogo toga objašnjava, osvojao je ligu na Parku prinčeva u četiri uzastopne sezone, a od iduće sezone će raditi zajedno sa bivšim trenerom Joseom Mourinhom.

Šveđanin iza sebe ima jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri. Postigao je ukupno 52 gola u 51 nastupu u svim takmičenjima u dresu PSG-a, te je pritom upisao i 16 asistencija.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!