NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović oštrim riječima napao FIFA-u: Ako ja želim igrati, ja ću...

Zlatan Ibrahimović oštrim riječima napao FIFA-u: Ako ja želim igrati, ja ću igrati!

Zlatan Ibrahimović na pitanje novinara govorio je o mogućoj zabrani igranja na Svjetskom prvenstvu, zbog sponzorstva sa kladionicama. Naime, FIFA bi Zlatanu mogla zabraniti nastup mna SP ukoliko se on odluči na povratak u reprezentaciju, a Ibrahimović tvrdi da je njegova stvari da li će igrati ili ne.

Zlatan Ibrahimović

Kao stoje stvari, barem sada, Zlatanu Ibrahimoviću neće biti dopušteno da se pojavi na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. To su pravila Fife koja jasno zabranjuju igračima da igraju na ovom velikom događaju ako su vlasnici ili barem djelomični vlasnici kladioničarske kuće. A Zlatan Ibrahimović to jeste.

>> Jose Mourinho obožava zvijezdu Barcelone: Platit će 69 milijuna eura samo da bi ga doveo na Old Trafford

Što na sve ovo ima da kaže švedski nogometaš? „FIFA me ne može zaustaviti. Ukoliko budem želio biti tamo, bit ću tamo. Isto vrijedi i za reprezentaciju. Ukoliko budem htio igrati, ja ću igrati. To nije stvar Fife, to je moja odluka i moja želja” dao je zanimljiv odgovor Zlatan Ibrahimović .

[su_bonus]

Švedski izbornik već je otkrio da neće računati na svoju prvu zvijezdu na Svjetskom prvenstvu, ali kada je Zlatan u pitanju, nikad se ne zna. „Vrata su otvorena, a ne zatvorena. Ako sve bude kako treba biti, onda ćemo razgovarati. No, do toga još nisam došao. Za sada sam sretan jer mogu igrati. Trenutno samo želim igrati nogomet, onda ću vidjeti da li ću ići na Svjetsko prvenstvo ili ne. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!