NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović otkrio da će se vratiti u PSG nakon završetka karijere

Zlatan Ibrahimović otkrio da će se vratiti u PSG nakon završetka karijere

Zlatan Ibrahimović je otkrio da će se vratiti u Paris Saint Germain jednog dana kao trener nakon što završi svoju igračku karijeru.

Zlatan Ibrahimović otkrio da će se vratiti u PSG

Poznato je da će švedski reprezentativac napustiti Pariz na kraju ove sezone nakon što mu istekne ugovor, ali ipak priznaje da bi se volio vratiti jednog dana.

Još uvijek nije poznato gdje će Ibrahimović igrati sljedeće sezone, ali se nagađa da bi mogao slijediti Josea Mourinha u Manchester United, a nedavno je otkrio da bi mogao zaigrati i u američkom MLS-u.

Iz PSG-a su objavili: “Nakon razgovora između Paris Saint Germaina i agenta Zlatana Ibrahimovića, klub i igrač su odlučili da neće biti obnove trenutnog ugovora koja obavezuje obje strane do 30. juna 2016. godine.. Također je i dogovoreno da, nakon što igrač završi svoju aktivnu nogometnu karijeru, imat će mogućnost vratiti se u klub kao trener.”

“Paris Saint Germain je veoma zahvalan Zlatanu za nevjerovatne četiri godine u kojima je postao najbolji napadač, te jedan od najboljih igrača u klupskoj povijesti. Ibra je široko doprinio transformaciji Paris Saint Germaina u jednoh od najvećih klubova u Europi.”

Ibrahimović, koji je postigao 46 golova u 49 utakmica u svim natjecanjima ove sezone, svoju posljednju utakmicu na Parku prinčeva će igrati u subotu, kada njegov tim dočekuje Nantes, a nakon toga će odigrati i finalnu utakmicu kupa protiv Marseillea.

Trenutno nije jasno gdje će Ibrahimović igrati sljedeće sezone. Iako se povezuje sa mnoštvom klubova, ipak je navjerovatniji njegov prelazak u MLS, tačnije, u LA Galaxy.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!