NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović otkrio razlog poraza protiv Cityja

Zlatan Ibrahimović otkrio razlog poraza protiv Cityja

Zlatan Ibrahimović smatra da je njegova momčad zbog loše pripremljene utakmice – zbog pogrešno odabranog sustava – izgubila od Manchester Cityja u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

Zlatan Ibrahimović

Nogometaši Paris Saint-Germaina nisu uspjeli da se plasiraju u polufinale Lige prvaka, pošto su u revanšu u Engleskoj izgubili od Manchester Cityja sa 0:1. U prvoj četvrtfinalnoj utakmici u Parizu bilo je neriješeno – 2:2.

Jedini gol na utakmici postigao je Kevin de Bruyne u 76. minutu, pa se City prvi put u klupskoj povijesti plasirao u polufinale Lige prvaka.

Ibrahimović je ocijenio da je njegova momčad bolja od engleske, ali da je izgubila zbog lošeg taktičkog pristupa.

“U prvom poluvremenu smo igrali drugačije, s novim sustavom i što se dogodilo, dogodilo se. Da je to prošlo dobro, nitko ne bi ništa rekao, a sada će ljudi reći da smo prepustili utakmicu. U drugom poluvremenu smo bili bolji, kada smo se vratiti našem normalnom pristupu, ali prepustili smo dvije utakmice”, rekao je Ibrahimović, prenio je Eurosport.

PSG, poprilično oslabljen, je meč u Manchesteru počeo u 3-4-1-2 sustavu, umjesto u uobičajenom centralno orijentiranom 4-3-3 sustavu. U njega su se vratili tek kada se ozlijedio Thiago Motta, odnosno kada je Marquinhos zaigrao na središnjem veznom.

“Mislim da smo bili bolji, ali izgubili smo u revanšu, au prvoj utakmici bilo je 2: 2, pa želim sve najbolje Manchester Cityju”, dodao je švedski reprezentativac.

PSG je prošlog mjeseca osvojio četvrtu uzastopnu titulu u francuskom prvenstvu, igra u finalu Kupa i Liga kupa i pokušće drugu sezonu uzastopno osvojiti “triplu krunu”.

[su_bet_at_home_koeficijenti]

O transferu Zlatan Ibrahimovića u predstojećem prijelaznom roku priča se mnogo, neki izvori tvrde da bi Šveđanin mogao ostati u PSG-u, a neki imaju potpuno drugačije informacije kao što je odlazak u MLS ligu ili neki drugi europski klub. Ibrahimović je nedavno rekao da će razgovarati sa svojim agentom te donijeti najbolju odluku.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!