NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović pronašao klub: Do kraja siječnja napušta Manchester United

Zlatan Ibrahimović pronašao klub: Do kraja siječnja napušta Manchester United

Razumljivo je da su navijači Manchester Uniteda bili oduševljeni kada je objavljeno da Zlatan Ibrahimović potpisuje jednogodišnje produljenje ugovora u kolovozu prošle godine.

Zlatan Ibrahimović pronašao

Švedski napadač je privremeno napustio klub na kraju sezone 2016/17. Iako je nastavio svoju rehabilitiaciju u Carringtonu nakon što je nekoliko mjeseci ranije pretrpio ozljedu karijere protiv Anderlechta.

Ibrahimović se konačno vratio u akciju 18. studenog, zamjenjujući Anthony Martiala u pobjedi od 4-1 protiv Newcastle Uniteda, mnogo brži oporavak od bilo kojeg igrača – liječnici nisu očekivali ovako brz oporavak.

36-godišnjak, koji je u prošloj sezoni postigao 28 golova u 46 utakmica za United, nastavio je da bude korišten kao zamjena za Jose Mourinha dok mu prošlog mjeseca nije dopustio da igra u prvoj postavi protiv Bristol Cityja u EFL kupu.

[su_bonus]

Međutim, uskoro je postalo jasno da Zlatan još uvijek nije spreman i da je samo sjena napadača koji je tijekom prošlog desetljeća zabijao golove.

Iako je postigao Unitedov gol u šokantnom porazu, to je nesumnjivo bio zabrinjavajući nastup za legendarnog Ibrahimovića.

Tjedan dana kasnije otkriva se da je Zlatan i dalje trpio problem sa koljenom potičući Mourinha da obavijesti novinare: “Isto koljeno. Masivan problem. On je 36-godišnjak sa lošim koljenom.”

Od tada još nismo vidjeli Ibru u Unitedovom dresu.

[su_live_koeficijenti_v2]

I sada ESPN izvještava o tome kako bi izuzetno iskusni napadač mogao biti na putu ka novom klubu koji igra izvan Premier lige.

Da, čini se da je Zlatan već napravio posljednji nastup za Crvene vragove.

ESPN shvaća da je LA Galaxy napravio prvi korak ka potpisivanju Šveđanina.

Klub iz MLS-a je prošle godine bio blizu dovođenja napadača, možda zbog ozljede koljena, no bili su vrlo blizu.

Ali čini se da je Galaxy sada odlučio dovesti ga jednog za sva vremena i izgleda da su pregovori u naprednim fazama, kao što ESPN kaže ‘napredniji nego što su ikad bili.’


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!