NaslovnicaVijestiZlatan Ibrahimović zbog investitora neće u Milan?

Zlatan Ibrahimović zbog investitora neće u Milan?

Nogometaš Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović ne bi želio prihvatiti ponude iz Kine i Manchester Uniteda, već će se odlučiti za Milan, ali taj transfer bi mogla zaustaviti investitorska grupa koja želi preuzeti talijanski klub, prenijeli su mediji.

Zlatan Ibrahimović

Ibrahimović hoće donijeti odluku prije početka Europskog prvenstva 2016, tako da sada bira između produženja ugovora s PSG-om i odlaska u Milan.

Francuski L’Equipe objavio je da Ibrahimović ima dvije konkretne ponude: iz Kine i Uniteda.

Odlazak na daleki istok, prema navodima lista, ne želi prihvatiti iz obiteljskih i sportskih razloga, iako bi tako mogao postati najplaćeniji nogometaš svijeta.

Ekip navodi da će Ibra odbiti “đavole” ako se ne plasiraju u Ligu prvaka. Igrač hoće donijeti odluku prije početka Europskog prvenstva 2016, tako da sada bira između produženja ugovora s PSG-om i odlaska u Milan.

Prema navodima Corriere dello Sporta, koje prenosi portal Nogomet Italija, kineski investitori u Milan bi mogli utjecati na taj transfer. Oni imaju drugačije ideje o transferima, tako da će svi pregovori biti zaustavljeni, uključujući i one s Ibrahimovićem i sa Mateom Kovačićem iz Reala.

List navodi da bi odgoda pregovora predstavljalo problem za Ibrahimovića, jer želi što izabere novi klub prije nego što mu ugovor istekne sljedećeg mjeseca.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Zlatan Ibrahimović u PSG-u je od 2012. godine, a 34-godišnji Šveđanin od tada je postigao 151 gol u 177 utakmica, što je impresivan učinak. Ibrahimovićev ugovor ističe 30.6.2016 kada će vjerovatno sa svojim agentom Minom Railom pronaći novu destinaciju, no i ostanak u PSG-u nije isključen.

Zlatanova tržišna vrijednost procjenjuje se na oko 15 milijuna eura, prema podacima sa sajta transfermarkt. Što se tiče reprezentacije Švedske, Ibra je debitirao prije 15 godina, 31. siječnja 2001. sa svojih svega 20 godina na utakmici protiv Farskih Otoka. Od tada je za Švedsku nastupao 111 puta, te upisao 62 pogotka. Ibrahimović važi za jednog od najboljih švedskih igrača ikada.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!