NaslovnicaVijestiZlatan imenovao najboljeg napadača u Premier ligi - objasnio zašto nije imenovao...

Zlatan imenovao najboljeg napadača u Premier ligi – objasnio zašto nije imenovao sebe

Zlatan imenovao najboljeg napadača u Premier ligi – objasnio zašto nije imenovao sebe. Zlatan se vratio. Jasno je da je Manchester United pretrpio odsutnost Šveđanina, jer je dobio zabranu od tri utakmice zbog lakta kojim je udario Tyrone Mingsa iz Bournemoutha.

Zlatan imenovao

Crveni vragovi nisu uspjeli postignuti gol protiv Chelseaja u FA kupi i protiv West Broma u subotu. Nažalost, to je zabrinjavajuće od strane Marcus Rashforda, Anthony Martiala i kompanije. Oni se još uvijek moraju oslanjati na 35-godišnjaka.

Jamie Carragher je to savršeno objasnio na Sky Sportsu: “Čudno je da oni imaju ove velike probleme, bez Zlatana, te osobnosti i prisutnosti, mislim da je pomalo neugodno za igrače koji su na terenu, jer oni osjećaju da im je 35-godišnji napadač potreban.”

[su_euro_soccer_bonus]

“Veliki je problem što se oni još uvijek oslanjaju na čovjeka koji je bio jedan od najboljih igrača u ligi ove sezone, ali on ima 35 godina.”

To je sigurno nešto što će Jose Mourinho morati da riješi ukoliko želi da ide naprijed.

Da li je Zlatan najbolji?

U tim okolnostima, nije ni čudo da klub naširoko razmišlja da dovede Atletico Madridovog napadača Antoine Griezmanna.

Za sada, međutim, Unitedovom menadžeru će biti drago što će imati Ibrahimovića na raspolaganju do kraja sezone.

Izgledalo je da je Zlatan naučio nešto o poniznosti tijekom ovog kratkog odmora.

Na pitanje BT Sporta, za koga on smatra da je najbolji napadač u Premier ligi, on se nije odlučio odabrati sebe – odgovor koji su mnogi njegovi obožavatelji mogli očekivati.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Umjesto toga, on je predložio:

“Osjećam da je Lukaku jak. Aguero je dobar, on je dobar u svim segmentima.”

Iznenađujuće skroman odgovor? Pa, ne baš.

Na pitanje zašto nije odabrao sebe, dodao je:

“Lavovi se ne uspoređuju sa ljudima.”

Čini se da je to ipak stari Zlatan nakon svega.

Hatem Ben Arfa ne uživa gledajući Ronalda dok igra nogomet, a evo i zašto!

Bivši igrač Barcelone, Intera i PSG-a je u pravu da treba biti oprezan kada je Lukaku u pitanju, uz Unitedovu utakmicu sinoć koju su odigrali neriješeno, u kojoj ih je Ibrahimović ponovo spasio iz penala u 94. minuti susreta. Ta utakmica dokazuje koliko se United oslanja na njega uprkos njegovim godinama. Baš kao što bi Zlatan rekao, “Ja sam kao vino, što sam stariji, to sam bolji.”

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!