NaslovnicaVijestiZLATAN ODGOVORIO: Evo što Ibrahimović kaže o mogućem povratku na Old Trafford!

ZLATAN ODGOVORIO: Evo što Ibrahimović kaže o mogućem povratku na Old Trafford!

Zlatan odgovorio na špekulacije o mogućem povratku u Manchester United. Evo što Ibrahimović kaže o mogućem povratku na Old Trafford! Zlatan Ibrahimović je reagirao na glasine o moguće povratku u Manchester United u svom uobičajenom bezobzirnom stilu, šaleći se ‘jako sam skup’.

ZLATAN ODGOVORIO

U izvješću koje je objavio Express super Šveđanin Zlatan Ibrahimović odgovorio je Jose Mourinho na mogući povratak na Old Trafford.

Ibrahimović je bio klasičan u svojoj prvoj sezoni sa Unitedom, postižući 17 golova u samo 28 nastupa.

[su_bet365_koeficijenti]

Dugoročna ozljeda koljena u ožujku 2017. godine isključila je Šveđanina do kraja te godine, a zvijezda je potom pretrpjela kontinuirane probleme sa koljenom tijekom ostatka vremena sa Unitedom.

Ibrahimovićeva impresivna forma nakon što je otišao u LA Galaxy je potaknula glasine da bi se napadač mogao vratiti Crvenim đavolima na kratkoročnu posudbu u MLS-ovoj off-sezoni.

Na pitanje o njegovom mogućem dolasku u drugi klub, Ibrahimović je rekao:

“Imam zadnju utakmicu u nedelju i nadam se da to nije posljednja utakmica.”

“Sada sam samo na to fokusiran.”

Galaxy igra u nedelju svoju finalnu utakmicu u MLS-u protiv Houstona i samo pobjeda će zapečatiti njihovom mjesto u play-offu.

[su_bet365_100bonus]

Mourinho je prethodno prekinuo sve špekulacije o potencijalnom povratku Ibrahimovića na konferenciji za novinare u petak, a Zlatan je odgovorio:

“Ne, po mom mišljenju. Ovdje sam, Sretan sam ovdje!”

“Imam utakmicu u nedelju i moj fokus je na tome.”

Zlatan se kasnije šalio: “I usput, vrlo sam skup.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!