Zlatan otkrio: Koliko to novca PSG zapravo duguje Ibrahimoviću?

Zlatan otkrio, koliko to novca PSG zapravo duguje Ibrahimoviću?Kada je Zlatan Ibrahimović izjavio da je jedina stvar koja mu nedostaje iz PSG-a njegova plaća, mnogi su mislili da se raspoloženi Šveđanin šali.

Zlatan otkrio

PSG je apsurdno bogati nogometni klub i vjerojatno je platio Ibrahimoviću veliki iznos novca u njegove četiri godine provedene na Park Prinčeva. Naravno, njemu će nedostajati to bogatstvo.

No, nedavni događaji su otkrili da Ibrahimović zapravo nije dobio posljednju uplatu.

Prema francuskom listu Le Figaro – PSG je priznao da duguju Ibrahimoviću posljednju bonus uplatu. Francuski šampioni navodno čekaju dokumente od svog bivšeg napadača prije nego što puste tu uplatu.

Bez obzira tko je u pravu – da li je PSG, koji odbija platiti Ibrahimovića, odnosno da li 34-godišnjak ne želi stupiti u kontakt sa svojim starim timom – što je jasno, je da PSG duguje taj novac zvijezdi Manchester Uniteda.

Prema njihovom izvješću, PSG duguje 28 milijuna kruna, što je jednako 2.5 milijuna funti Zlatanu Ibrahimoviću.

Švedski napadač je spreman da ide na sud sa francuskim klubom za ovu uplatu, iako bi i on volio da ovo ne ide pred suca.

Ibrahimoviću nedostaju bonusi koji su napisani u njegovom ugovoru po tome što je bio najbolji strijelac u Ligi 1 prošle sezone, ako i pomaganje PSG-u da osvoji naslov i kup Francuske.

Njegova mjesečna plaća je porasla sa 7.5 milijuna kruna na 14 milijuna kruna u zadnjih šest mjeseci svog boravka u glavnom gradu Francuske.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)