NaslovnicaVijestiZlatane ostani i možeš j****i moju ženu

Zlatane ostani i možeš j****i moju ženu

Zlatane ostani i možeš j****i moju ženu pisalo je na baneru kojeg su navijači napravili za Zlatana. Zlatan Ibrahimović možda nije igrao u srijedu navečer u finalu Europske lige, ali to nije spriječilo da svi pričaju o njemu.

Zlatane ostani

Ozlijeđeni Šveđanin stigao je u Friends Arenu u Stockholmu na štakama, koje je bacio kada je Manchester United okrunjen prvacima Europske lige nakon što su pobijedili Ajaxa sa 2-0.

Gledanje utakmice sa klupe je vjerojatno bilo iznimno teško za Zlatana, ali se makar dobro zabavio poslije velike pobjede.

Da li je Zlatan želio biti tamo?

Dopisnik iz BeIN Sportsa Trancredi Palmer izvjestio je preko Sky Italije da je veteranski napadač bio u iskušenju da ne dođe na finalnu utakmicu kako ga ljudi ne bi vidjeli na štakama.

[su_euro_soccer_bonus]

Bez obzira da li je to istina ili ne, Zlatan se ipak pojavio, što je moralo biti veliko olakšanje za navijače Uniteda.

Dotični navijač je sa sobom donio baner koji je sadržavao prilično zabavnu poruku za ozlijeđenog napadača, koji je pretrpio ozljedu koljena u četvrtfinalnoj utakmici protiv Anderlechta na Old Traffordu.

Očekuje se da će Zlatan, koji se neće vratiti na teren sljedeće godine, napustiti Old Trafford kada istekne jednogodišnji ugovor – iako ima mogućnost da produži na još godinu dana.

https://twitter.com/101greatgoals/status/867449838421585920

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!