NaslovnicaVijestiZlatanu bi mogao biti zabranjen nastup na SP zbog ovoga!

Zlatanu bi mogao biti zabranjen nastup na SP zbog ovoga!

Zlatan Ibrahimović je nekoliko puta u posljednjih šest mjeseci izjavljivao da bi mogao nastupiti za Švedsku na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Međutim, FIFA bi mu to mogla zabraniti, jer Šveđanin ima ugovor o suradnji s jednom svjetskom kladionicom.

Ibrahimović je legenda. Ne samo Švedske nego i svjetskog nogometa. Zlatan je nedavno debitirao za LA Galaxy s dva pogotka, a nekoliko puta je spominjao svoj eventualni nastup na Mundijalu u Rusiji.

“Ako se budem osjećao dobro, ako budem mogao da dam svoj maksimum, vrata će uvijek biti otvorena. Ako budem želio – biću tamo”, u svom stilu je rekao Ibrahimović, koji se iz reprezentacije povukao po završetku Europskog prvenstva 2016. godine.

[su_live_koeficijenti]

Međutim, možda ne bude sve kako Zlatan želi. Prema pisanju pojedinih medija, FIFA bi mogla zabraniti Zlatanu nastup u Rusiji, pošto Šveđanin ima ugovor o suradnji s jednom svjetskom kladionicom.

Ko su favoriti na Svjetskom prvenstvu u Rusiji? Većina kladionica dijeli isto mišljenje!

Transfer glasine: De Gea postaje jedan od najplaćenijih golmana na svijetu, Bayern se izjasnio povodom Lewandowskog, Barca želi nogometaša PSG-a

Prema pravilima Fife, osobama povezanim s kladioničarskim kompanijama zabranjeno je sudjelovanje na svjetskim prvenstvima.

Do najveće svjetske smotre nogometa ostalo je još dva i pol mjeseca, a uskoro će biti poznato da li će Ibrahimović odigrati još neku utakmicu u dresu reprezentacije, za koju je upisao 116 nastupa, postigavši ​​62 pogotka.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!