NaslovnicaVijestiZlatna generacija - Engleska U17

Zlatna generacija – Engleska U17

Tko su klinci koji nastupaju za Englesku U17 reprezentaciju o kojoj se toliko piše ovih dana? Za koga oni igraju i zašto mediji misle da su favoriti oni, a kladionice kažu da je finale sa Španjolcima 50-50. Upoznajmo ‘Mlade lavove’ kako ih iz milja zovu mediji iz Engleske.

engleska u17

PRVIH JEDANAEST

Na golu se nalazi Curtis Anderson koji brani za mlade uzraste Manchester Cityja te za kojeg Pep Guardiola ima planove za budućnost, a privukao je i pažnju javnosti sjajnim obranama u utakmici protiv Japana U17.

Na poziciji desnog bočnog igra Steven Sessegnon kojeg Slaviša Jovanović naziva ‘budućnost Fulhama’.

Stoperski tandem igraju Joel Latibeaudiere iz Manchester Cityja i Marc Guehi iz Chelseaja. Marc Guehi koji je porijeklom iz Obale Bjelokosti bio je kapetan U17 reprezentacije na Euru u Hrvatskoj, ali kapetansku traku sada nosi njegov partner iz obrane – Joel Latibeaudiere. Guehi je igrač koji može igrati na poziciji stopera, ali i na poziciji desnog bočnog, dok je Latibeaudiere klasični stoper koji je već i potpisao profesionalni ugovor za tim Manchester Cityja, a nogometni stručnjaci uspoređuju ga sa Kompanyjem.

Na poziciji lijevog bočnog igra Jonathan Panzo koji nastupa za mlađe uzraste Chelseaja. Za reprezentaciju U17 sjajno se uklopio na poziciji lijevog bočnog, no u klubu se često može vidjeti kako igra i na poziciji stopera.

[su_live_koeficijenti]

U veznom redu stoji tandem Oakley-Boothe i McEachran. Chelseajev George McEachran mlađi je brat Josha McEachrana za kojeg je klub iz Londona imao velike planove, no brat ipak nije bio toliko uspješan, no mladi George pokazuje još veći potencijal. Mladi ‘playmaker’ nositelj je igre Chelsea U17 momčadi, ponajbolje mlade ekipe u Europi. Njegov partner u veznom redu Tashan Oakley-Boothe igrač je Spursa i već je član seniorske ekipe, a imali smo priliku vidjeti ga kako igra kada je Delle Ali bio ozlijeđen.

Prednji vezni je Morgan Gibbs-White koji dolazi iz momčadi Wolverhampton Wanderersa, a koji već ima i seniorskog iskustva u nekim utakmicama FA kupa. On je jedan od igrača koji je dao ozbiljan doprinos ovoj sjajnoj momčadi U17 reprezentacije, a njegov najbitniji trenutak bio je gol u četvrtfinalu protiv SAD-a.

Na poziciji desnog krilnog igrača dolazi nam još jedan sjajni igrač iz redova Manchester City U17 ekipe, a njegovo ime je Philip Foden. Mladi Foden zapeo je za oko Guardioli koji ga je prošle sezone stavio u prošireni popis za Ligu prvaka te ga je vodio na pripreme u SAD kao potencijalno priključenje seniorskoj momčadi.

Na poziciji lijevog bočnog još jedan igrač mlade Chelseajeve momčadi – Callum Hudson-Odoi koji dolazi iz Gane, no ipak je odlučio biti član ‘Mladih lavova. Njegov stil igre novinari uspoređuju s Hazardovim stilom.

U napadu igra Rhian Brewster – prvo ime Svjetskog prvenstva U17 i prvi favorit za osvajanje nagrade za najboljeg igrača turnira. Jedini igrač iz prvog sastava koji dolazi iz redova Liverpoola, no i on je prošao nogometnu školu Chelseaja. Brewster je igrač o kojem ovih dana svi pišu jer je četvrtfinale protiv SAD-a i polufinale protiv Brazila riješio hat-trickovima. Klopp za Brewstera ima ozbiljne planove i čini se kako bi mladi Rhian uskoro mogao ući u seniorski nogomet.

brewster engleska

Ono što možemo zaključiti na temelju ovog popisa je kako Chelsea i City imaju uvjerljivo najjače nogometne škole, a ostali klubovi imaju po jednog ili dva igrača na cijelom popisu, pa čak i Arsenal i Manchester United koji su poznati po dobrih nogometnim akademijama koje često stvaraju vrhunske mlade igrače.

[su_live_koeficijenti_v2]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!