NaslovnicaVijestiZlatna groznica: West Ham će do 2021 ostvariti zaradu od jednu milijardu...

Zlatna groznica: West Ham će do 2021 ostvariti zaradu od jednu milijardu funti

Zlatna groznica će uskoro udariti klub iz istočnog Londona. West Ham će do 2021 ostvariti zaradu od jednu milijardu funti. West Ham koji je na putu zlatne groznice, koji će kako stvari stoje i ukoliko se ostavari sve zamišljeno, biti vrijedan najmanje jednu milijardu funti.

Zlatna groznica

Čelnici londonskog kluba očekuju da će nakon useljenja na Olimpijski stadion sljedeće sezone biti jedan od najbogatijih klubova na svijetu i vjeruju da bi mogli zarađivati 200 miliona funti po sezoni.

Oni će vjerovatno tu milijardu funti zaraditi do 2021. godine.

Iako je najmanje 30 miliona funti izdvojeno za novog napadača kojeg će dovesti u ljeto, West Ham je samo pet mjeseci daleko od preseljenja u novi dom koji će ih transformirati u jednom naletu.

Svi detalji dogovora s London Legacy Development Corporation još nisu objavljeni, ali korist za Čekićare je određena, a rentu sezone koju su pristali plaćati da bi igrali na novom stadionu iznosi 15 miliona funti, a plaćat će je narednih 99. godina.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

To uključuje gotovo 100 miliona funti koje su im zajamčene od TV isplate za sezonu za svaki Premier ligaški klub.

Sada je izgledno da će svaki susret kod kuće biti rasprodan, tu će biti još najmanje 54 miliona funti po sezoni.

Na sve to još dolazi 20 miliona funti koje je Galliard i Barrat Homes platili za pravo da grade 700 stanova na Boleyn Groundu.

Tu će biti dodatnih 2 miliona funti ako budu osvojili FA kup u svibnju.

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!