NaslovnicaVijestiAncelotti: Istina je da me želi brazilska reprezentacija i to me oduševilo

Ancelotti: Istina je da me želi brazilska reprezentacija i to me oduševilo

Nakon razočaravajućeg nastupa na Svjetskom prvenstvu u Kataru, Brazilski nogometni savez kreće u potragu za novim izbornikom koji će zamijeniti dosadašnjeg Titea. Brazilci su bili jedni od favorita za osvajanje svjetskog prvenstva, ali su neočekivano ispali u četvrtfinalu od Hrvatske nakon što su vodili 1:0 sve do 117. minute utakmice.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Mediji u Španjolskoj već neko vrijeme pišu o navodnom kontaktu brazilskog nogometnog saveza s Carlo Ancelottijem. Danas je to potvrdio i sam trener Reala na press konferenciji koja je održana pred utakmicu protiv Valladolida u 27. kolu španjolskog prvenstva.

“Istina je da me želi brazilska reprezentacija i to me oduševilo. Presretan sam zbog toga. Međutim, istovremeno želim ispuniti svoju obvezu prema Real Madridu koji zaista volim. Ne mogu sad reći hoću li se umiroviti nakon karijere u Realu. Bit ću ovdje dokle god me žele”, izjavio je Ancelotti.

Talijanski trener se vratio na Santiago Bernabeu 2021. godine i u svom drugom mandatu kao trener Real Madrida uspio je osvojiti naslov španjolskog prvaka i Ligu prvaka. U njegovom prvom mandatu na klupi kraljevskog kluba, uspio je osvojiti Kup kralja i Ligu prvaka 2014. godine, što ga je učinilo jednim od najuspješnijih trenera u povijesti Real Madrida.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!