NaslovnicaVijestiZamolili suca da zaustavi utakmicu na poluvremenu: Je li vam poznato da...

Zamolili suca da zaustavi utakmicu na poluvremenu: Je li vam poznato da je netko pobijedio s razlikom od 40 golova u nogometu?

Nogometna utakmica u Španjolskoj između mlađih kategorija ekipa UD Gijon Industriala i Club Marino de Luanca izazvala je veliku pozornost u zemlji. Pioniri Gijon Industriala ostvarili su izvanredan rezultat od 41:1! O ovom susretu izvještavala je ugledna Marca, a u članku se ističe da je Gijon igrao “pod kočnicom”, pri čemu ni igrači ni njihov trener nisu uživali u samoj utakmici.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Igrači Gijona su u određenim trenucima odbijali čak i prelaziti sredinu terena.

“Ovo je bila utakmica koju nisam želio da odigramo. Rotirali smo, svi su igrali, ali ja nisam želio da igramo”, rekao je trener Gijona.

Inače, susreti u mlađim kategorijama traju 80 minuta, a nakon prvog poluvremena rezultat je bio 17:0. Prema izvještaju Marce, treneri obje momčadi su zamolili suca da prekine utakmicu već na poluvremenu.

“Ne može, morate igrati 80 minuta”, kratko je odgovorio sudac.

Nakon samo nekoliko minuta u drugom dijelu utakmice, igrači Gijona postigli su čak osam golova. Čak je i kapetan ekipe zatražio prekid susreta od suca, ali uzalud.

Marino de Luanco dolazi iz malog mjesta sa samo 5000 stanovnika, a razočaran je i njihov trener.

“Pokušavamo ohrabriti djecu koliko god možemo, ali gubimo iz tjedna u tjedan. To je demoralizirajuće. No, oni i dalje s entuzijazmom dolaze na treninge, ali osjećaju da će, što god radili, rezultati ostati isti ,” kazao je trener ekipe iz Luanca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!