NaslovnicaVijestiZnate li tko je najbrži igrač na FIFA-i?

Znate li tko je najbrži igrač na FIFA-i?

Znate li tko je najbrži igrač na FIFA-i? Najbrži igrač u FIFA-i 17 za kojeg vjerojatno nikada niste čuli. Njegovo ime je Mathis Bolly i on očito može trčati 40 metara u 4:53 sekundi.

Znate li tko

 

To je dvanaest stotinki brže nego Usain Bolt, kada je trčao na 100 metara, na svjetskom rekordnom vremenu od 9:58 sekundi 2009. godine.

Bolly je dobio ocjenu na brzinu 96 u FIFA-i 17 zajedno sa Pierre-Emerick Aubameyangom, što je objavljeno danas, ali svi već znaju o suludoj brzini napadača Borussie Dortmund.

Bolly, s druge strane je uglavnom poznat izvan kruga igre. On igra za Greuther Furth u njemačkoj drugoj ligi, a unatoč tome što je rođen u Norveškoj, izabrao je da igra nogomet za Obalu Bjelokosti.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

To znači da je dovođenje Bollyja u svoj Ultimate Team biti vrlo teško. Dovođenje 25-godišnjaka će biti vam uzeti mnogo novca.

Prema njemačkom nogometnom stručnjaku Archie Rhind-Tuttu, Bollyjev otac je bio sprinter, što objašnjava odakle brzina Greuther Furthovog igrača dolazi.

Osim svoje ocjene za brzinu od 96 na FIFA-i 17, Bolly ima dribling od 65, šut 61, 30 obrana, 55 dodavanje i 58 fizički. Zvuči kao da nećete dobiti mnogo od njega, osim sposobnosti da prođe svakog obrambenog igrača na vidiku.

[su_euro_soccer_bonus]

EA Sports odlučuje svoje ocjene davati oslanjajući se na trenere i skaute, koji gledaju utakmice u stvarnom životu. Mi smo iskopali snimke nekih Bollyjevih utakmica, a sada je jasno zašto je on najbrži igrač u igri, baš kao što je bio i u FIFA-i 14 i 15 (Theo Walcott je preuzeo tu titulu u FIFA-i 16).

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!