NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Argentinski "wonderkid" potpisao za PSV a način na koji je predstavljen...

ZVANIČNO: Argentinski “wonderkid” potpisao za PSV a način na koji je predstavljen je nevjerovatan

Nizozemski div PSV iz Eindhovena pojačao je svoju ekipu pojačanjem vrijednim više od 10 milijuna eura, a u klub je stigao jedan od najperspektivnijih mladih nogometaša u Argentini Maxi Romero. Način na koje je predstavljen je izuzetno zanimljiv.

potpisao za PSV

Nizozemski div PSV je u prošlosti u Južnoj Americi poznat po otkrivanju bisera, kao što kao što su u prošlosti već slično uradili i doveli dva nezaboravna Brazilca, Ronaldo i Romaria. Vodstvo tima koji je trenutno je vodeći u Hoandiji opet je talente tražilo na južnoameričkom tržištu te su doveli 18-godišnjeg napadača Veleza Maxi Romero, koji je unatoč svojoj mladosti u argentinskom prvenstvu prikupio 39 nastupa i postigao osam pogodaka.

>> NEVJEROVATNO: Šta je uradio igrač Feynoorda na poluvremenu pa zbog toga dobio suspenziju od kluba?

Transfer je vrijedan 10,5 milijuna eura, a Argentinci su osigurali 10 posto od naredne prodaje, jer poznavanjem filozofije PSV-a praktički je neizbježna prodaja ako Romero u Europi opravda visoka očekivanja.

[su_bonus]

Romero će se pridružiti PSV-u tek u srpnju, kada će petogodišnji ugovor stupiti na snagu. Nizozemci su morali potpisati ugovor s napadačem kojeg krasi brzina i jak šut, a na meti je još bio i klubova iz Bundeslige, Dortmunda i Stuttgarta.

[su_bet365_100_bonus]

U doba sve neobičnijih najava dolaska novih igrača, PSV, u slučaju Romera, vodstvo PSV-a koristilo je čak i popularnu nogometnu igru ​​Footbal Manager. Na zvaničnoj stranici PSV-a prikazan je video u kojem je prikazan Romero na početku igrice i nakon nekioliko sezone, gdje je se razvio u jednog od najboljih napadača svijeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!